aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Η μέρα της κρίσης

AΠΟΕΛ: Η μέρα της κρίσης

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Το απόλυτο κρας τεστ για τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ αλλά και για τον Σάββα Πουρσαιτίδη έρχεται και είναι ο αγώνας με την Ομόνοια το Σάββατο (20/2, 18:30). Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τα όσα έγιναν στη φετινή χρόνια αλλά μια νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου θα προσφέρει ένα… στιγμιαίο χαμόγελο στους φίλους των γαλαζικιτρίνων.

Θα είναι το 11ο παιχνίδι στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ για τον Ελλαδίτη τεχνικό. Όλοι γνωρίζουν, και πολύ περισσότερο ο ίδιος ο Ελλαδίτης, τι σημαίνει για τον κάθε φίλο του ΑΠΟΕΛ η αναμέτρηση με τους πράσινους. Μια νίκη σε απογειώνει, μια ήττα σε αποδιοργανώνει και σε εγκλωβίζει στις αμαρτίες του παρελθόντος

Ο ΑΠΟΕΛ με τον Πουρσαϊτίδη στον πάγκο στα 10 προηγούμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχει απολογισμό 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Επιδόσεις που δεν θα ικανοποιούσαν μία ομάδα με τους στόχους του ΑΠΟΕΛ, αλλά καλές αν κάποιος βάλει στην εξίσωση τα πολλά προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει όταν αναλάμβανε την ομάδα. Προβλήματα που είχαν να κάνουν με τον ψυχολογικό τομέα καιφυσικά την στελέχωση του ρόστερ.

Πρόκληση για τον Πουρσαϊτίδη αλλά και για τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ είναι μια νίκη επί μιας ομάδας που είναι στην πρώτη πεντάδα. Μέχρι στιγμής η ομάδα της Λευκωσίας με τον Ελλαδίτη στον πάγκο δεν έχει καταφέρει να κερδίσει σε κανένα από τα προηγούμενα παιχνίδια, αφού μετρά δύο ισοπαλίες με ΑΕΚ και Ανόρθωση στο ΓΣΠ και δύο ήττες με ΑΕΛ και Απόλλωνα στο Τσίρειο Στάδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ