aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η μέρα που ο «κομπάρσος» μετατράπηκε σε... θηρίο

ΑΠΟΕΛ: Η μέρα που ο «κομπάρσος» μετατράπηκε σε… θηρίο

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

27/10/18. O Πάολο Τραμετσάνι στο δεύτερο παιχνίδι του στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ ρίχνει στο εκτός έδρας ματς με την Αλκή στο «Αμμόχωστος» τον Λέο Νατέλ στη θέση του Γκαγιάς Ζαχίντ στο 61’. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ κερδίζει πέναλτι με το οποίο οι γαλαζοκίτρινοι προηγούνται 2-3 και «σκοτώνει» το παιχνίδι σκοράροντας τέταρτο γκολ για τον ΑΠΟΕΛ.

Μέχρι τότε ο 21χρονος Βραζιλιάνος ήταν «κομπάρσος» στους πρωταθλητές με μόλις 53’ συμμετοχής. Χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στη φυσική του θέση, κέρδισε τις εντυπώσεις και εκ τότε δεν βγήκε ποτέ από την αρχική ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ σε 12 αγώνες.

Διαβάστε επίσης: «Καλησπέρα, ονομάζομαι Λέο Νατέλ και παίζω παντού»

Τρεις μήνες και μία μέρα αργότερα ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Αλκή στο ΓΣΠ στον τελευταίο χρονικά αγώνα της 18ης αγωνιστικής και δεν τίθεται, πλέον, θέμα συζήτησης για το κατά πόσο ο Νατέλ θα βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του Πάολο Τραμετσάνι.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Στα ψηλά είναι η θέα…

Ο «κομπάρσος» επί Μπαλταζάρ μετατράπηκε σε «θηρίο» στα χέρια του Τραμετσάνι και πλέον το «καυτό» ερώτημα στον ΑΠΟΕΛ είναι πως θα καταφέρουν οι γαλαζοκίτρινοι να τον κρατήσουν στο ρόστερ και τη νέα σεζόν, αφού υπενθυμίζουμε ότι αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Σάο Πάολο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ