aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η λογική λέει για τον Σόουζα…

ΑΠΟΕΛ: Η λογική λέει για τον Σόουζα…

Μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο, το κεφάλαιο Κίνα κλείνει για τον Λούκας Σόουζα. Ο Βραζιλιάνος άσος έγραψε την τελευταία παράγραφο που αφορούσε (ασφαλώς) στις συμβατικές δεσμεύεις με τη Γιατάι, ενημερώνοντας αυτομάτως για την κάθοδό του στην Κύπρο. Στον ΑΠΟΕΛ αναμένουν την επιστροφή του 31χρονου μέσου και αφού διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες στο προσυμφωνηθέν συμβόλαιο χρονικής διάρκειας δύο ετών, θα εγγραφεί στο έμψυχο δυναμικό.

Η αλήθεια είναι πως η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ έδειξε μπόλικη υπομονή για να ντύσει εκ νέου στα γαλαζοκίτρινα τον ποδοσφαιριστή. Οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει προ πολλών εβδομάδων και, αφού είχε διαφανεί η προοπτική επίτευξης συμφωνίας, δόθηκε ο απαιτούμενος χρόνος στον Σόουζα ώστε να ξεκαθαρίσει πλήρως την κατάσταση με τον σύλλογο που διατηρούσε τα δικαιώματά του. «Θα σε περιμένουμε όσο χρειάζεται», ήταν εξάλλου το ξεκάθαρο μήνυμα που είχε δοθεί στον Βραζιλιάνο.

Ο έμπειρος κεντρικός μέσος, εκτός από το γεγονός πως δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και αποτελεί προσθήκη με μηδενικό ρίσκο, βρίσκεται σε πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας. Το πρωτάθλημα της Κίνας είναι σε εξέλιξη και, ήδη, διεξήχθηκαν 14 αγωνιστικές. Ο Σόουζα, λοιπόν, έχει καταγράψει σχεδόν 500 αγωνιστικά λεπτά στα πόδια από τον Απρίλιο, επομένως η λογική λέει πως είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους υπόλοιπους παίκτες του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ