aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η γραμμή πυρός (Χαλένιους, Πάβλοβιτς, Μπέζιακ) σε νέα δοκιμασία

ΑΠΟΕΛ: Η γραμμή πυρός (Χαλένιους, Πάβλοβιτς, Μπέζιακ) σε νέα δοκιμασία

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του τρεις κλασικούς φουνταριστούς: Τον Χαλένιους, τον Μπέζιακ και τον Πάβλοβιτς. Αυτό έγινε στην προσπάθεια για να επιλυθεί το πρόβλημα που παρουσίαζαν οι γαλαζοκίτρινοι στο σκοράρισμα στην περσινή περίοδο. Πέρα όμως από την τριπλέτα που αναφέραμε υπάρχουν και οι περιφερειακοί επιθετικοί, όπως είναι ο Αλ Τάαμαρι, ο Εφραίμ, ο Αλωνεύτης, αλλά και ο Ντε Βινσέντι και ο Χάνι (χωρίς να υπολογίζονται οι Μακρής, Ρέζα και Αντωνίου).

Στον αγώνα με τη Σουτιέσκα, ο Χαλένιους βρέθηκε μια, δυο φορές σε θέση βολής, ενώ και ο Πάβλοβιτς τη μια και μοναδική φορά που είχε τις προϋποθέσεις έκανε το σουτ, που ήταν άστοχο, ενώ το γκολ προήλθε από την άσπρη βούλα του πέναλτι με τον Ντε Βινσέντι.

Διαβάστε επίσης: Zοαοζίνιο: Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις…

Ήταν κι αυτή μια από τις αδυναμίες που έδειξε η ομάδα στον πρώτο αγώνα και την Τρίτη, στον επαναληπτικό η γραμμή πυρός του ΑΠΟΕΛ θα βρεθεί και πάλι κάτω από το μικροσκόπιο της κριτικής και ενός νέου τεστ σκοραρίσματος, καθώς ο στόχος στο παιγνίδι αυτό δεν θα είναι μόνο η πρόκριση, αλλά και η νίκη με καλή εμφάνιση.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Οι τέσσερις νέοι, το ερωτηματικό με Άλεφ και ο Χάνι

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ