aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι τέσσερις νέοι, το ερωτηματικό με Άλεφ και ο Χάνι

ΑΠΟΕΛ: Οι τέσσερις νέοι, το ερωτηματικό με Άλεφ και ο Χάνι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Άλλο ένα αξιοσημείωτο από τον αγώνα με την Σουτιέσκα το γεγονός ότι ήταν από τις λίγες φορές που στον πρώτο επίσημο αγώνα ο ΑΠΟΕΛ παρατάχθηκε με τέσσερα νέα πρόσωπα (Μπέλετς, Λαφράνς, Μιχαΐλοβιτς, Χαλένιους), ενώ έπαιξαν ως αλλαγή οι Πάβλοβιτς και Σάβιτς. Ο Μάτιτς αγωνίστηκε μόλις ένα, δυο λεπτά. Εκτός ομάδας έμειναν οι Άλεφ και Χάνι, που δεν είναι έτοιμοι ακόμη και όταν βρεθούν στο ιδανικό σημείο φυσικής και αγωνιστικής κατάστασης, θα μπουν κι αυτοί στη μάχη.

Και οι δυο παίκτες (Άλεφ και Χάνι) υπολογίζονται από τον Πάολο Τραμετσάνι και αναμένεται πως στην πορεία θα γίνουν και οι ανάλογες αλλαγές και διαφοροποιήσεις σε ό,τι αφορά τις επιλογές. Το κατά πόσο θα δοκιμάσει και κάποιο άλλο σύστημα (καθώς γίνεται πολύς λόγος και ντόρος για το 3-5-2), αυτό μόνο ο Ιταλός τεχνικός το γνωρίζει. Εκείνο που θεωρείται σίγουρο είναι πως ο ΑΠΟΕΛ θ’ αλλάξει πρόσωπο και εικόνα στην πορεία, όταν ο τεχνικός της ομάδας θα έχει στη διάθεσή του (ετοιμοπόλεμο) όλο το έμψυχο δυναμικό.

Διαβάστε επίσης: Το μεγάλο στοίχημα του Πρόδρομου Πετρίδη

Ο Άλεφ είναι διαθέσιμος για τον επαναληπτικό της Τρίτης (30/7) με την Σουτιέσκα και αποτελεί ερωτηματικό κατά πόσο ο Τραμετσάνι θα του δώσει φανέλα βασικού. Αντίθετα ο Χάνι δεν δηλώθηκε στη λίστα της ΟΥΕΦΑ με τους 17 ξένους και κοινοτικούς.

Διαβάστε επίσης: Ο Τραμετσάνι, ο Εφραίμ, ο Ζιντάν κι ο Μπέιλ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ