aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η αναφορά του Αυγουστή στα αποδυτήρια και οι σκέψεις για Μπότεφ

ΑΠΟΕΛ: Η αναφορά του Αυγουστή στα αποδυτήρια και οι σκέψεις για Μπότεφ

Καμία ομάδα δεν είναι απόλυτα έτοιμη, ούτε καν πλησιάζει σε επίπεδα πλήρους ετοιμότητας, από τα φιλικά. Ο ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε, με το ισόπαλο 2-2 κόντρα στην ΑΕΚ, την περίοδο προετοιμασίας του ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων με την Μπότεφ Μπλόβντιβ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Αυτό που άρεσε ιδιαίτερα στην Σωφρόνη Αυγουστή στο ματς με τους Λαρνακείς και το ανέφερε στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια ήταν ο ρυθμός που κράτησε η ομάδα των γαλαζοκιτρίνων καθ’ όλη τη διάρκεια του ενενηντάλεπτου. Ο Κύπριος τεχνικός διαπίστωσε σημαντική βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά στη Βουλγαρία, γεγονός που τον χαροποίησε ιδιαιτέρως.

Σε ατομικό επίπεδο, σε άλλο ένα φιλικό ματς, ξεχώρισε με την παρουσία του ο Ντάλσιο. Με μπόλικο τρέξιμο ανασταλτικά και επιθετικά, συνεργάστηκε πολύ καλά με τους Σαρφό και Νταουσβίλι στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής. Σημάδια βελτίωσης σε σχέση με πέρυσι δείχνει ο Ισάμ Τσεπάκ, ο οποίος παίρνει δεύτερη ευκαιρία από την τεχνική ηγεσία. Ο Μαροκινός είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας από τον Ματέο Σούσιτς και πολύ πιθανόν να πάρει φανέλα βασικού στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του ΑΠΟΕΛ. Σε γενικές γραμμές, το ίδιο ισχύει και για τον Χρίστο Γουίλερ, ο οποίος πήρε ευκαιρίες στα φιλικά και ήταν αρκετά δραστήριος.

Όσον αφορά τις επιλογές του Σωφρόνη Αυγουστή στον πρώτο αγώνα με την Μπότεφ σε μεγάλο βαθμό θα είναι ίδιες με την ενδεκάδα που παρέταξε στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ. Μοναδικές αλλαγές που γυροφέρνουν στο μυαλό της τεχνικής ηγεσίας είναι των Τσεπάκ αντί του Σούσιτς και του Μάγκλιτσα αντί του Μάριου Ηλία, με την προϋπόθεση ότι ο Κροάτης θα είναι απόλυτα έτοιμος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ