aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: H μέρα της κρίσης με το βλέμμα στα PCR

ΑΠΟΕΛ: H μέρα της κρίσης με το βλέμμα στα PCR

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στον ΑΠΟΕΛ για τα αποτελέσματα των μοριακών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Οι γαλαζιοκίτρινοι ανακοίνωσαν χθες ένα κρούσμα κορωνοϊού, ενώ σε έλεγχο rapid tests διαγνώστηκαν θετικοί πέραν των πέντε ποδοσφαιριστών της ομάδας, οι πλείστοι εκ των οποίων αγωνίστηκαν στο ντέρμπι με την Ομόνοια.

Ο έλεγχος PCR θα δώσει καθαρή εικόνα για το μέγεθος της διασποράς του ιού στον «Αρχάγγελο» και εφόσον επιβεβαιωθούν οι ενδείξεις για πέραν των τεσσάρων κρουσμάτων τότε θα αναβληθεί ο αγώνας της Παρασκευής (11/12) με την Καρμιώτισσα. Στον «αέρα» είναι και η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου που είναι ορισμένη για την ερχόμενη Τετάρτη (16/12).

Εντός της ημέρας αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα καθορίσουν την επόμενη μέρα με σοβαρό κίνδυνο ο ΑΠΟΕΛ να αναγκαστεί να αγωνιστεί στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του 2020 με σημαντικές απώλειες.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Έτσι α’ γύρος έτσι επίλογο θέλει!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ