aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Γυρίζει σελίδα με ισχυρή εντολή σε Πετρίδη

ΑΠΟΕΛ: Γυρίζει σελίδα με ισχυρή εντολή σε Πετρίδη

Παρά την απογοητευτική χρονιά των γαλαζοκιτρίνων σε αγωνιστικό επίπεδο και το κύμα αμφισβήτησης προς το πρόσωπο του, ο Πρόδρομος Πετρίδης κατέβηκε στη Γενική Εκλογική Συνέλευση της εταιρείας χωρίς αντίπαλο και ανανέωσε τη θητεία του στο διοικητικό θώκο εξασφαλίζοντας ποσοστό 99.07%!

Ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του πήραν εντολή από τους μετόχους να συνεχίσουν στο πηδάλιο της εταιρείας, με τον κ. Πετρίδη να συνεχίζει τη δεύτερη θητεία του που άρχισε το 2013.

Η συνέλευση είχε διάρκεια πέραν των τεσσάρων ωρών και διεξήχθη στην παρουσία πέραν των 350 μετόχων της εταιρείας. Υπήρχαν μπόλικες παρεμβάσεις, εντάσεις, ακόμα και επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Ποταμίτη.

Οι γαλαζοκίτρινοι από αύριο κιόλας γυρίζουν σελίδα με τον Πρόδρομο Πετρίδη να παραμένει στον προεδρικό θώκο και να επικεντρώνονται πλέον στα αγωνιστικά. Στόχος η άμεση αγωνιστική επάνοδος και η μέχρι τέλους διεκδίκηση τίτλων.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει ότι έχει ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία για ανάδειξη νέων Διοικητικών Συμβούλων.

Παρών στη συνέλευση δήλωσαν εκπρόσωποι του 68,32% του διατεθειμένου μετοχικού κεφαλαίου.
Συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία εκπρόσωποι του 53,68% του διατεθειμένου μετοχικού κεφαλαίου.

Με βάση την καταμέτρηση, οι υποψήφιοι που εξασφάλισαν πέραν του 50+1% είναι οι:

Πρόδρομος Πετρίδης 99,07%
Χάρης Φωτίου 78,99%
Στέλιος Ζαμπάς 71,62%
Γιώργος Σταμάτη 71,54%
Θανάσης Χριστοφόρου 71,05%
Νίκος Κουγιάλης 71%
Αλέξης Ανδρέου 70,95%
Δημήτρης Θεοχάρους 70,90%
Χάρης Παναγίδης 65,20%

Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα καταρτιστεί σε Σώμα, στην πρώτη του συνεδρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ