aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Για την υπέρβαση στη Σουηδία

ΑΠΟΕΛ: Για την υπέρβαση στη Σουηδία

Υπό τις οδηγίες του Μάκη Σεργίδη, ολοκληρώθηκε η μίνι-προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ επί κυπριακού εδάφους, πρωί-πρωί με τη δροσούλα η αποστολή περνά τις πύλες του αεροδρομίου της Λάρνακας και στις 10:00, αναχωρεί με ναυλωμένη πτήση για Στοκχόλμη ενόψει του πρώτου αγώνα για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ με την Τζουργκάρντεν.

Εννοείται πως η… αναποδιά με τον Σωφρόνη Αυγουστή που δεν θα βρίσκεται στον πάγκο λόγω ασθενείας, δεν αποτελεί καθόλου θετική εξέλιξη. Ωστόσο, στον ΑΠΟΕΛ έχουν εμπιστοσύνη στον Σεργίδη, ο οποίος θα διατηρεί ανοιχτή γραμμή με τον Λεμεσιανό κόουτς, παίρνοντας κατευθυντήριες γραμμές. Ο Σεργίδης που θα έχει στο πλευρό του τον Ιωακείμ Ιωακείμ, δεύτερος βοηθός προπονητής στον ΑΠΟΕΛ, δηλώνει ενήμερος για τα πάντα. Δεν είναι χθεσινός, εξάλλου, κουβαλά εμπειρία στον πάγκους, επομένως δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας, όπως λένε στην ομάδα της Λευκωσίας. Στη σκανδιναβική χώρα θα ταξιδέψουν οι Κβιλιτάια και Μάγκλιτσα, οι οποίοι λόγω τραυματισμού δεν δηλώθηκαν στη λίστα, όμως υπάρχει το δικαίωμα δύο αλλαγών 24 ώρες πριν την ώρα έναρξης του αγώνα.

Σε αντίθεση με τον επαναληπτικό απέναντι στην Κιζιλζάρ, τούτη τη φορά οι γαλαζοκίτρινοι έχουν διευθετήσει δύο προπονήσεις σε ξένο έδαφος. Κάτι πάρα πολύ σημαντικό, μιας και για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, θα αγωνιστούν σε συνθετικό χλοοτάπητα. Το απόγευμα έχει προγραμματιστεί εκγύμναση των παικτών στη Σουηδία και αύριο, οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν στο «Tele2 Arena», στάδιο που διεξαχθεί ο αγώνας με την Τζουργκάρντεν.

Στο πλευρό της ομάδας θα βρίσκονται άλλη μια φορά οι ΑΠΟΕΛίστες φίλαθλοι, ωστόσο δεν αναμένεται ότι θα πλησιάσουν στον αριθμό των προηγούμενων δύο εκτός συνόρων αγώνων. Ξέχωρα από τον δύσκολο προορισμό, ειδικά τώρα με τις καλοκαιρινές διακοπές, ήταν αναγκασμένοι να διευθετήσουν αυτόνομα τη μετάβαση και επιστροφή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ