aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΠΟΕΛ: Γέμισε και… ετοιμάζεται!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Από νωρίς στα… πολύ βαθιά θα αρχίσει τις επίσημες του υποχρεώσεις το ΑΠΟΕΛ, ενόψει της προσπάθειας που θα κάνουν οι γαλαζοκίτρινοι στη νέα σεζόν.

Η ομάδα του Τζίμη Κουστένη θα συμμετέχει στους ομίλους του Europe Cup, ενώ όσον αφορά στα εγχώρια ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, στον αγώνα για την ασπίδα της ΚΟΚ.

Ωστόσο, από τη στιγμή που το ρόστερ έχει συμπληρωθεί, κάτι που επιφέρει και το απερίσπαστο κατά την προετοιμασία, αυτό είναι ένα στοιχείο, που εμπνέει μεν το αίσθημα της αισιοδοξίας, αλλά και αυτό συγκρατημένο.

Από τη στιγμή, άλλωστε, που κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, υπήρχε (και υπάρχει ακόμη) ο οικονομικός βραχνάς, αυτό ήταν κάτι που «στεναχώρησε» τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ, που έχουν να λένε, ότι αν δεν υπήρχε το οικονομικό ζήτημα, ο σχεδιασμός της νέας ομάδας θα τελείωνε (πολύ) νωρίτερα.

Ειδικά, όμως, όσον αφορά στο έμψυχο υλικό, βάση και των προβλημάτων που υπήρχαν, στο ΑΠΟΕΛ πιστεύουν ότι έγιναν οι καλύτερες δυνατές επιλογές από τη ξένη αγορά, τη στιγμή που το ντόπιο υλικό, θεωρείται (και είναι) ικανό, να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες.

Η ουσία όμως, είναι ότι η ομάδα πλέον προετοιμάζεται και μέχρι που να φθάσει η μέρα έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων, στο ΑΠΟΕΛ είναι βέβαιοι ότι η ομάδα θα είναι πανέτοιμη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ