aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Φτου, ξανά από την αρχή

ΑΠΟΕΛ: Φτου, ξανά από την αρχή

Χάθηκε και μάλιστα σημαντικός χρόνος, με αποτέλεσμα πλέον να «τρέχουν» στον ΑΠΟΕΛ για να εντοπίσουν αρχικά και να ντύσουν ακολούθως στα γαλαζοκίτρινα εκείνον τον κεντρικό αμυντικό που θα έχει το… πακέτο του Κάρολ Μετς. Δηλαδή; Να είναι πανέτοιμος για να μπει στη μάχη, να κουβαλά καλές παραστάσεις, να βρίσκεται σε καλή ποδοσφαιρικά ηλικία και ασφαλώς, να είναι αριστεροπόδαρος.

Στην ομάδα της Λευκωσίας, όχι μόνο επέδειξαν υπομονή κατά τις προηγούμενες εβδομάδες για τον Μετς, αλλά είχαν κάνει την οικονομική υπέρβαση (με βάση τα σημερινά δεδομένα) ώστε να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα του Εσθονού, ο οποίος εν τέλει προτίμησε τη Ζυρίχη, υπογράφοντας χθες τα σχετικά συμβόλαια.

Η αλήθεια είναι πως η εξέλιξη με τον διεθνή τέως αμυντικό της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, βάζει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι στους πρωτευουσιάνους. Εκτός από το γεγονός ότι οι πλείστοι από αυτούς που αρχικά είχαν αξιολογηθεί θετικά, βρήκαν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους, είναι αναγκασμένοι να «χτενίσουν» κυριολεκτικά την αγορά προκειμένου να εντοπίσουν εκείνον τον παίκτη που θα έχει εκείνο το αγωνιστικό υπόβαθρο ώστε να περιορίζει αυτομάτως το ρίσκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ