aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Φώναξε» με μιας ο Μπέλετς

ΑΠΟΕΛ: «Φώναξε» με μιας ο Μπέλετς

Ο ΑΠΟΕΛ ταλαιπωρείται τα τελευταία δύο χρόνια στη θέση για την οποίαν λέγεται ότι από αυτήν… αρχίζει κάθε ομάδα. Του τερματοφύλακα. Οι Μιγκέλ Σίλβα και Φρανσίς Ουζόχο απογοήτευσαν, ενώ οι Σινόμε Σκουφέτ και Νεόφυτος Μιχαήλ είχαν καλή παρουσία αλλά έως εκεί. Γι’ αυτό επέστρεψε ο Βιντ Μπέλετς, ο οποίος με το «καλημέρα» έδειξε ότι μπορεί να δώσει το ζητούμενο: προσωπικότητα κάτω από τα δοκάρια.

Βέβαια, στο προψεσινό ματς με την Μπότεφ Πλόβντιβ στη Σόφια δεν απειλήθηκε πολλές φορές. Ωστόσο, με τη γενική εμφάνισή του θύμισε τον κίπερ, που είδαν οι φίλοι των Λευκωσιατών στην πρώτη θητεία του στην ομάδα τους (2019-20). Ηγετική παρουσία στα μετόπισθεν, που εμπνέει τους συμπαίκτες του.

Έδειξε σταθερότητα στις εξόδους του, δεν ξαφνιάστηκε ποτέ σε ορισμένα καλά εκτός περιοχής σουτ των Βούλγαρων, ενώ είχε για highlight του την τρομερή επέμβαση στο εντός περιοχής σουτ του Τοκού (45’+1).

Επίσης, σε δύο επικίνδυνα τετ α τετ με αντίπαλους επιθετικούς, βγήκε σωστά και προσεκτικά, υποχρεώνοντας τους να ανοιχτούν προς τα πλάγια και τελικά να μην μπορέσουν καν αν εκδηλώσουν τελική προσπάθεια.

Εν κατακλείδι, τα μηνύματα είναι θετικά από την πρώτη εμφάνιση του Σλοβένου κίπερ, ο οποίος «φωναξε» με μιας ότι σωστά τον εμπιστεύτηκαν για δεύτερη φορά οι γαλαζοκίτρινοι. Με ανάλογη συνέχεια, ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του θα… κοιμούνται ήσυχοι αναφορικά με τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ