aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Φώναξε χαμηλόφωνα «παρών»

AΠΟΕΛ: Φώναξε χαμηλόφωνα «παρών»

 Η αδιαθεσία που ένιωσε, παραμονές του αγώνα με τον Άρη και ο αποκλεισμός από την αποστολή, «μετατράπηκε» σε ίωση με έντονο βήχα, χάνοντας μοιραία και το πρόσφατο ματς με αντίπαλο τη Δόξα. Δεν λέει να «αγιάσει» ο Τορνίκε Οκριασβίλι. Σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που η χθεσινή επιστροφή σε κανονικό ρυθμό προπόνησης, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Σωφρόνη Αυγουστή, να μην σημαίνει αυτομάτως ότι θα κριθεί καθόλα πανέτοιμος στο ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΛ. Εάν μέχρι Παρασκευή κυλήσουν όλα ομαλά, τότε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή που θα ανακοινώσει ο Κύπριος προπονητής για το ματς της 9ης αγωνιστικής.

Από το φινάλε της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ο διεθνής Γεωργιανός εξτρέμ μπαινοβγαίνει στο ιατρικό δελτίο, κάτι που αποτελεί τροχοπέδη ώστε να βρει ρυθμό, δίνοντας πολύ περισσότερες λύσεις στην σκακιέρα του Αυγουστή. Η… ιστορία άρχισε με το φιλικό στο ΓΣΠ απέναντι στην ΑΕΚ, όταν και αισθάνθηκε σφίξιμο στον δικέφαλο και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ακολούθως, στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ένιωσε αδιαθεσία, κατάπτωση του οργανισμού και αντικαταστάθηκε άμεσα.

Η αξία του 29χρονου, πάντως, δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Το απέδειξε αρκετές φορές, με πιο πρόσφατη στο εκπληκτικό τέρμα που πέτυχε απέναντι στον Εθνικό Άχνας. Στον ΑΠΟΕΛ, εννοείται ότι πιστεύουν και επενδύουν αρκετά σε αυτόν, φτάνει να είναι υγιής για να μπει στον αγωνιστικό χώρο, καταγράφοντας μία σειρά συμμετοχών σε διαδοχικά ματς.

Από εκεί και πέρα, οι Ισάμ Τσεπάκ και Μουρτάζ Νταουσβίλι ακολούθησαν χθες ατομικό πρόγραμμα. Παρά το γεγονός πως αμφότεροι αισθάνονται καλύτερα, η κατάστασή τους θα αξιολογείται καθημερινά και μέχρι μεθαύριο, θα ξεκαθαρίσει κατά πόσον θα προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΛ που θα διεξαχθεί το Σάββατο. Οι Τόμας ντε Βινσέντι, Κάμπος Ντανίλο, Αντον Μάγκλιτσα και Πάρης Πολυκάρπου, συνεχίζουν το πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ