aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Φεύγει το SMS για τον προπονητή

ΑΠΟΕΛ: Φεύγει το SMS για τον προπονητή

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Αν όχι αύριο, τότε το αργότερο μέχρι την Κυριακή, η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με προπονητή, ο οποίος θα έλθει άμεσα στην Κύπρο, πιάνοντας με τη μία δουλειά στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος». Όπως πηγάζει από τα ενδότερα της ομάδας, το θέμα μπήκε στην τελική ευθεία, με το σχετικό SMS να… φεύγει σύντομα προς τα κινητά των κατόχων διαρκείας.

Από τις 9 Δεκεμβρίου, όταν δηλαδή γνωστοποιήθηκε το «διαζύγιο» με τον Τόμας Ντολ, έχουν περάσει δυόμισι εβδομάδες. Ως εκ τούτου, κρίνεται ότι το ζήτημα δεν παίρνει άλλη παράταση καθώς η ομάδα θα μπει σε έναν κύκλο πάρα πολλών παιχνιδιών κατά τους δύο πρώτους μήνες του νέου έτους. Οπότε, ο νέος κόουτς θα πρέπει να προετοιμαστεί καταλλήλως αφού θα μπει με τη μία στα βαθιά.

Παραλλήλως, οι ιθύνοντες στον ΑΠΟΕΛ έχουν δρομολογήσει τις κινήσεις κατά τη δεύτερη μετεγγραφική περίοδο. Θέλουν να ξεμπερδεύουν με το κεφάλαιο του προπονητή ώστε να διαμορφωθεί το ρόστερ, με το οποίο θα ολοκληρωθεί η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος. Έχει γίνει ο απαιτούμενος έλεγχος και οι βολιδοσκοπήσεις στις επιλογές που απασχολούν και εκφράζεται αφήνεται να διαρρεύσει πως είναι πλέον ζήτημα χρόνου να υπάρξει κατάληξη.

Απ’ ότι φαίνεται, αν και δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα, ο εκλεκτός θα είναι ξένος κι ας μην είναι άριστος γνώστης της κυπριακής πραγματικότητας. Πληροί τα πλείστα κριτήρια που τέθηκαν και το σημαντικότερο είναι ότι έχει την προσωπικότητα για να περάσει τα «θέλω» του. Δούλεψε σε ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό και έδειξε έργο.

Αυτός δεν θα είναι ο Τόμας Κρίστιανσεν. Ο Δανός προπονητής διατηρήσει συμβόλαιο με τη Ρουαγιάλ Ουνιόν Σεντ-Ζιλουά, με τους Βέλγους να αξιώνουν 300.000 ευρώ ώστε να συναινέσουν σε ενδεχόμενο διαζύγιο. Εξετάστηκαν και άλλες επιλογές, όπως ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς που έμεινε ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρας. Επίσης, συζητήθηκαν και οι περιπτώσεις των Μανόλο Χιμένεθ και Βλάνταν Ιβιτς, πλην όμως δεν είναι ελεύθεροι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ