aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Επίσημη τοποθέτηση για ένσταση Απόλλωνα και αύξηση ομάδων

ΑΠΟΕΛ: Επίσημη τοποθέτηση για ένσταση Απόλλωνα και αύξηση ομάδων

Επιτακτική ανάγκη μοιάζει η επιστροφή στις νίκες για τον ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα των γαλαζοκιτρίνων μετρά μια ισοπαλία και μια ήττα στα τελευταία δύο παιχνίδια, γι’ αυτό και επιθυμούν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα από το ερχόμενο παιχνίδι κόντρα στην ΕΝΠ. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε (Super Sport FM 104.0) για την σημασία του εν λόγω αγώνα, αλλά και στο γεγονός πως αναμένεται και η ένταξη των νεοαποκτηθέντων στην ομάδα.

Επίσης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κατάσταση του Ντε Βινσέντι, στην αύξηση των ομάδων αλλά και στο πολύκροτο θέμα που ξέσπασε τις τελευταίες μέρες μεταξύ του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης. Υπενθυμίζουμε πως η ομάδα της Λεμεσού έκανε ένσταση για το παιχνίδι με την «Κυρία» καθώς υποστηρίζουν πως έγιναν παρατυπίες στο δελτίο υγείας του κίπερ, Ουζόχο, και έτσι δεν θα έπρεπε να αγωνιστεί στο μεταξύ τους παιχνίδι (σ.σ. η υπόθεση βρίσκεται και στα χέρια της Αστυνομίας). Ο Αθλητικός Δικαστής θα εξετάσει την ερχόμενη Δευτέρα την έφεση και αναμένεται η απόφαση του.

Για τον Ντε Βινσέντι, είπε:  «Το είπα και πριν δύο βδομάδες, πως το πλάνο μας είναι το παιχνίδι με την ΑΕΚ (σ.σ. 16/2). Ευελπιστούμε ότι θα τον έχουμε».

Αν έχουν πάρει επιστολή για αύξηση των ομάδων, ανέφερε: «Δεν ήρθε καμία επιστολή. Δεν έχουμε καμία συμμετοχή σε αυτό. Έχουμε τοποθετηθεί και έχουμε πει πως το πρωτάθλημα του χρόνου, θα πρέπει να γίνει με 12 ομάδες. Πάντα είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε συζήτηση φτάνει να τεθεί ενώπιον μας. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τίποτα».

Για την ένσταση του Απόλλωνα, τόνισε: «Αυτή τη στιγμή δεν μας αφορά. Αν αλλάξει η βαθμολογία θα μας αφορά. Αν αλλάξει η βαθμολογία θα τοποθετηθούμε. Δεν μας αφορά αυτή τη στιγμή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ