aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Επιπλέον αμυντικές επιλογές και... ακραίο μποτιλιάρισμα

ΑΠΟΕΛ: Επιπλέον αμυντικές επιλογές και… ακραίο μποτιλιάρισμα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο ΑΠΟΕΛ προπονήθηκε χθες το πρωί και ακολούθως αναχώρησε το μεσημέρι για το Καζακστάν, με στόχο να επιστρέψει έχοντας στις αποσκευές του την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Το βράδυ έφτασε στον προορισμό του και σήμερα στις 15:00 θα προπονηθεί στο «Καζιμουκάν Μουναϊτπάσοφ» της πόλης Σιμκέντ, όπου θα πραγματοποιηθεί το αυριανό ματς με την Καϊσάρ (η πρόκριση κρίνεται σε ένα παιχνίδι).

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει διλήμματα και εντός της ημέρας θα κατασταλάξει στο αρχικό σχήμα. Λέγεται πως όταν αποδίδει καλά μία ομάδα δεν συντρέχει λόγος για διαφοροποίηση του αρχικού σχήματός της. Βάσει του ότι το περασμένο Σάββατο κόντρα στην ΑΕΛ ήταν η πρώτη καλή εμφάνιση της ομάδας του στην τρέχουσα σεζόν, δεν αναμένονται κοσμογονικές αλλαγές.

Είναι όμως κάποιες σοβαρές επιπλέον αμυντικές επιλογές, που είναι λογικό να δημιουργούν σκέψεις. Όπως για παράδειγμα οι Γιώργος Μερκής και Νικόλας Ιωάννου, οι οποίοι βρίσκονται ξανά στη διάθεση του Ελλαδίτη προπονητή. Επίσης, διαθέσιμοι και πιο προετοιμασμένοι είναι οι νεοαποκτηθέντες Αρτούρ Ζορζ και Αντρέ Ζεράλδες (αγωνίστηκε για 14 λεπτά απέναντι στην ΑΕΛ). Αν κάποιος ή κάποιοι από τους τέσσερις προτιμηθούν, ο σέντερ μπακ Χρίστος Σιέλης και αριστερός μπακ Χρίστος Γουίλερ θα είναι υποψήφιοι για να μείνουν στον πάγκο.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει πληθώρα επιλογών στα άκρα, πέραν των Ντιμερσί Εντονγκαλά και Βίκτωρα Κλωναρίδη. Ο Μούσα Αλ Τάαμαρι αγωνίστηκε ως αλλαγή και έκανε τη διαφορά απέναντι στην ΑΕΛ, ενώ και ο Ομέρ Ατζίλι είναι πιο έτοιμος μετά τα πρώτα 38 λεπτά του με τα γαλαζοκίτρινα απέναντι στην ομόχρωμη ομάδα της Λεμεσού.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Τον περιμένει πρωτάρα και πληγωμένη 

Έτσι, πιο «ασφαλείς» για τη θέση τους αισθάνονται οι Μιγκέλ Σίλβα (τερματοφύλακας), Εμίλιο Ενσούε (δεξιός μπακ), Ράφαελ Σάντος (σέντερ μπακ), Ανουάρ Τουχαμί, Γκάγιας Ζαχίντ, Τομάς ντε Βινσέντι (μέσοι) και Μπεν Σάχαρ (σέντερ φορ). Αν μείνει εκτός αρχικού σχήματος κάποιος από τους εφτά στο αυριανό παιχνίδι θα πρόκειται για έκπληξη.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Το θετικό και ο κίνδυνος… εκατομμυρίων

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ