aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το θετικό και ο κίνδυνος… εκατομμυρίων

ΑΠΟΕΛ: Το θετικό και ο κίνδυνος… εκατομμυρίων

Από τη στιγμή που ο Μούσα Αλ Τάαμαρι παραμένει στον ΑΠΟΕΛ, όπως λέγεται επισήμως τουλάχιστον, το θέμα έχει προεκτάσεις. Πρόκειται για δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, ή αν θέλετε η γνωστή ιστορία με το καλό και κακό νέο.

Πρώτα το θετικό. Για δύο σεζόν η ενδεκάδα των γαλαζοκιτρίνων άρχιζε από τον Ιορδανό εξτρέμ… μα όλα αυτά μέχρι χθες. Για την ακρίβεια, μέχρι το ματς του περασμένου Σαββάτου με την ΑΕΛ (1-0), που δεν συμπεριλήφθηκε στο αρχικό σχήμα από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Απόρροια των κακών εμφανίσεών του στα προηγούμενα ματς, συν την παρουσία τριών νεοαποκτηθέντων εξτρέμ. Και να φανταστεί κανείς ότι ο Ομέρ Ατζίλι δεν ήταν έτοιμος ακόμα για 90λεπτο.

Η προσθήκη λοιπόν του Ισραηλινού, του Ντιμερσί Εντονγκαλά και του Βίκτωρα Κλωναρίδη, δημιουργούν συναγωνισμό. Μάλιστα, ας μην ξεχνάει κανείς ότι υπάρχει και ο Γιώργος Εφραίμ (αρκεί και αυτός με τη σειρά του να περιορίσει τη συμπερίληψή του στο απουσιολόγιο).

Από τη στιγμή λοιπόν που θα παραμείνει στον Αρχάγγγελο ο Αλ Τάαμαρι, τελειώνει το «είτε είναι καλά είτε όχι, παίζει». Στο εξής θα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο για να κερδίσει τη συμμετοχή του στην ενδεκάδα. Απέναντι στην ΑΕΛ πάντως, με το που μπήκε στο γήπεδο έκανε τη διαφορά και από δική του ενέργεια προήλθε το αυτογκόλ του Σλόμποταν Μεντόγεβιτς.

Πάμε τώρα στο αρνητικό νέο, που δεν είναι άλλο από το ότι δεν βρέθηκε αγοραστής να πληρώσει αδρά τους γαλαζοκίτρινους για την απόκτηση του βιρτουόζου πλάγιου φορ. Τα δεδομένα είναι γνωστά. Το συμβόλαιό του τελειώνει με το τέλος της σεζόν και ο κίνδυνος να μη βάλει σεντ στο ταμείο του ο ΑΠΟΕΛ είναι πιο ορατός από ποτέ (με τον Ολυμπιακό Πειραιώς να παρουσιάζεται προσφάτως ιδιαίτερα αισιόδοξος για την «αρπαγή» του, σύμφωνα με ελλαδικά ΜΜΕ).

Μιλάμε για ποδοσφαιριστή που η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη θέλει να μοσχοπουλήσει εδώ και δύο χρόνια. Το ερώτημα λοιπόν είναι αν ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων θα κάνει την ανατροπή είτε καταφέρνοντας να αποσπάσει την υπογραφή του Αλ Τάαμαρι σε νέο συμβόλαιο είτε με πώληση που θα ικανοποιήσει οικονομικά τον σύλλογο της πρωτεύουσας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ