aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι

ΑΠΟΕΛ: Έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι

Μία ήττα από την Ομόνοια έχει πάντα πικρή γεύση για τον ΑΠΟΕΛ. Το τέλος του ντέρμπι «αιωνίων» στο ΓΣΠ βρήκε τους ποδοσφαιριστές των γαλαζοκιτρίνων με σκυμμένα κεφάλια. Χρειάστηκαν μόλις μερικά λεπτά για να γυρίσει ο διακόπτης.

Βλέπετε, τα νέα από την Αρένα (σε παιχνίδι που ολοκληρώθηκε λίγο αργότερα) ήταν τέτοια που επανέφεραν άμεσα τα χαμόγελα. Η αποδεκατισμένη Ανόρθωση των χιλίων προβλημάτων απέσπασε ισοπαλία από την ΑΕΚ και ο ΑΠΟΕΛ παρέμεινε στην κορυφή. Έτσι, πάει στον «τελικό» πρωταθλήματος της 11ης Μαΐου με τους Λαρνακείς, έχοντας το… πλεονέκτημα της ισοβαθμίας. Η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο, έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι!

Βέβαια, υπάρχει και η αντίθετη πλευρά του νομίσματος, η οποία λέει πως εάν ο ΑΠΟΕΛ κέρδιζε την Ομόνοια θα κατακτούσε το πρωτάθλημα. Όμως, με τα… αν δεν γίνεται δουλειά. Οι γαλαζοκίτρινοι δεν εκμεταλλεύθηκαν τις λιγοστές, αλλά ξεκάθαρες ευκαιρίες που είχαν στο πρώτο ημίχρονο με αποκορύφωμα το δοκάρι του Κβιλιτάια. Στο δεύτερο ημίχρονο κινήθηκαν στη μετριότητα και μοιραία δέχθηκαν τρίτη φετινή ήττα από τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Το καλό νέο για τον ΑΠΟΕΛ είναι πως οι Κοσταντίνοφ και Τσεπάκ, αν και έπαιξαν βασικοί στο όριο κίτρινων καρτών, ήταν προσεκτικοί και θα είναι κανονικά διαθέσιμοι στη μάχη των μαχών με την ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ