aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Επανήλθε για Ρόουζ, αλλά…

ΑΠΟΕΛ: Επανήλθε για Ρόουζ, αλλά…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό Λίντσεϊ Ρόουζ, χωρίς αυτό να προδικάζει κάτι. Μετά τις διερευνητικές επαφές που έγιναν κατά τον περασμένο Απρίλιο, η ομάδα της Λευκωσίας επανήλθε, εξετάζοντας εκ νέου τα δεδομένα. Προσφάτως, η διοίκηση του Άρη Θεσσαλονίκης ενημέρωσε τον 28χρονο αμυντικό πως θα πρέπει να φέρει πρόταση για να αποχωρήσει, παρά το γεγονός ότι διατηρεί συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια.

Αν και αποτέλεσε έναν εκ των κορυφαίων παικτών των κιτρινόμαυρων στη λήξασα σεζόν, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να πάρουν άμεσα οικονομικές «ανάσες», δρομολογώντας τις επόμενες κινήσεις στον μετεγγραφικό σχεδιασμό. Ο Ρόουζ φέρεται να ψάχνεται εδώ και καιρό για μετεγγραφή, γνωρίζοντας πως υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες για την απόκτησή του. Κάτι που γνωρίζουν οι Θεσσαλονικείς και επιδιώκουν την παραχώρησή του, πιστώνοντας στο ταμείο ένα σεβαστό ποσό.

Στον ΑΠΟΕΛ, τώρα, σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένοι να… τινάξουν την μπάνκα στον αέρα. Δηλαδή, να βγάλουν από το ταμείο εκατοντάδες ευρώ για να αποκτήσουν τα δικαιώματά του. Στις εξωφρενικές, προ λίγων μηνών, απαιτήσεις του Αρη… χάλασε το φλερτ με τον Ερυθρό Αστέρα (έδινε 600.000 ευρώ), όπως γράφτηκε στην Ελλάδα. Πρόκειται για δύσκολη περίπτωση, αφού το 25% των δικαιωμάτων του ανήκουν στη Λοριάν, όμως στον ΑΠΟΕΛ θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες απόκτησής του, καθώς εκφράζεται η βεβαιότητα ότι μπορεί ν’ αποτελέσει τον ηγέτη στα μετόπισθεν της ομάδας. Το κασέ του, πάντως, είναι εντός οικονομικού πλαισίου.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ένα αμυντικός των… €4.500.000 σε τριάμισι χρόνια

Ο Γάλλος στόπερ (με καταγωγή από τον Μαυρίκιο) είχε περάσει ολόκληρη την επαγγελματική του καριέρα στη Γαλλία. Αγωνίστηκε στη μεγάλη κατηγορία της χώρας με τις Βαλενσιέν, Λιόν, Λοριάν και Μπαστιά, ενώ παίζει στον Άρη από τον Δεκέμβριο του 2019. Υπήρξε διεθνής με τις μικρές ομάδες της Γαλλίας, όμως σε επίπεδο αντρών εκπροσωπεί τον Μαυρίκιο.

Διαβάστε επίσης: Πετεβίνος: «Ο Πιέρος θα ήταν ήδη εδώ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ