aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Επανεκδιεκδικούν οι νυν, τοποθετείται ο Κυριακίδης

ΑΠΟΕΛ: Επανεκδιεκδικούν οι νυν, τοποθετείται ο Κυριακίδης

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Παρόλο που δεν το «φωνάζουν», η πρόθεση των μελών του νυν Διοικητικού Συμβουλίου είναι πλέον ξεκάθαρη. Στη Γενική Συνέλευση της 1ης Ιουνίου θα ζητήσουν την ψήφο των μετόχων της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ, αισιοδοξώντας ότι θα παραμείνουν στη θέση τους. Μάλιστα, μέσα της επόμενης εβδομάδας, παραθέτουν συνέντευξη Τύπου, κατά την οποία θα επισημοποιήσουν τις αποφάσεις τους. Ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης, ο αντιπρόεδρος Χάρης Φωτίου και τα μέλη Αλέξης Ανδρέου, Γιώργος Σταμάτης, Δημήτρης Θεοχάρους, Θανάσης Χριστοφόρου, Νίκος Κουγιάλης, Στέλιος Ζαμπάς θα υποβάλουν υποψηφιότητα, την ίδια ώρα που εξέφρασαν ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν στον συνδυασμό άλλα δύο-τρία άτομα. Όπως μας ξεκαθαρίστηκε, δεν υπάρχει επί της παρούσης στον ορίζοντα θέμα με επενδυτή, παρόλο που κατά καιρούς είχε εκφραστεί ενδιαφέρον από συγκεκριμένα άτομα.

Στη συνέντευξη Τύπου της επόμενης εβδομάδας, ξέχωρα από τις εξηγήσεις για την κακή φετινή αγωνιστική περίοδο, ο Πρόδρομος Πετρίδης θα αναφερθεί στα οικονομικά της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ. Θα αναλύσει την κατάσταση, δίνοντας τις δικές του «απαντήσεις» για τα θέματα που απασχολούν.

Την ίδια ώρα, ο Θεόδωρος Κυριακίδης προτίθεται σύντομα να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. Αυτό θα γίνει μάλλον μέσω ανακοίνωσης που θα εκδώσει. Υπενθυμίζουμε πως στις αρχές Μαρτίου, με επιστολή του έλεγε ότι αναλαμβάνει να συγκροτήσει συνδυασμό που θα ανακοίνωνε στο άμεσο μέλλον, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι η κατάσταση στον ΑΠΟΕΛ έχει φθάσει στο απροχώρητο τόσο οικονομικά όσο και αγωνιστικά, τονίζοντας πως συμμερίζεται την άποψη των οπαδών της ομάδας ότι ο κύκλος της διοίκησης Πρόδρομου Πετρίδη έχει κλείσει. Μετά από δύο και βάλε μήνες, λοιπόν, θα τοποθετηθεί και αναλόγως θα διαμορφωθεί το σκηνικό ενόψει της Γενικής Συνέλευσης σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ