aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ενημερώθηκε η διοίκηση για τις προθέσεις Ντολ – Τέτι

ΑΠΟΕΛ: Ενημερώθηκε η διοίκηση για τις προθέσεις Ντολ – Τέτι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Αν και σχετικά νωρίς ακόμη, η προεργασία για τη χειμερινή ενίσχυση έχει αρχίσει. Τόμας Ντολ και Ντομένικο Τέτι βρίσκονται σε στενή επαφή και έχουν χαράξει πορεία ως προς το θέμα ενίσχυσης της ομάδας.

Οι δύο τους έχουν εντοπίσει τις θέσεις που η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και ο Ιταλός έχει κινήσει τις διαδικασίες για τη «θωράκιση» της ομάδας. Μάλιστα για τις προθέσεις τους έχει ενημερωθεί και η διοίκηση και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν και εξελίξεις, αφού θεωρείται σίγουρο πως στο ρόστερ θα προτεθούν δύο, ίσως και τρεις ποδοσφαιριστές (το ποιοι θα φύγουν είναι άλλη ιστορία). Βλέπετε, οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να ακολουθήσουν τη ρήση «του φρονίμου τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν».

Η προσοχή, πάντως, στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο είναι στραμμένη στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Ο ΑΠΟΕΛ πάει στο «Αμμόχωστος» με αρκετές απουσίες (Ιωάννου, Ζοαοζίνιο, Γιάκολις, Μπέζιακ, Ντε Βινσέντι) και έχει δύσκολη αποστολή. Στην άκρη μπήκε, επίσης, το θέμα πρόσληψης του Λούκα Χατζηλούκα και οι όποιες εξελίξεις αναμένονται από την Τρίτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ