aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ενδεκάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει

ΑΠΟΕΛ: Ενδεκάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει

Ο Τόμας Κρίστιανσεν καταστρώνει το πλάνο του για το παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στη Γιανγκ Μπόις, με το πιο πιθανόν σενάριο να «λέει» πως δεν θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με αυτό που παρέταξε στο προηγούμενο ματς στο Γιουρόπα Λιγκ με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Δηλαδή κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Βάτερμαν και στην άμυνα, από τα δεξιά προς τα αριστερά θα είναι οι Μιλάνοφ, Μερκής, Καρλάο και Λάγο. Σε ρόλο ανασταλτικών μέσων θα δούμε τους Μοράις, Βινίσιους και στις πτέρυγες του κέντρου τους Γιαννιώτα, Βάντερ. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι σε άλλο ένα παιχνίδι ο Σωτηρίου και λίγο πιο πίσω του θα κινείται ο Μπερτόλιο.

Η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο στις 09:30 με ναυλωμένη πτήση για το αεροδρόμιο της Βασιλείας και από εκεί με λεωφορείο θα μεταβεί στην πόλη της Βέρνης. Στις 19:15 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Κρίστιανσεν και στις 20:00 θα προπονήσει τους ποδοσφαιριστές του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ