aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ενδεκάδα με τέσσερις αλλαγές από Ντολ στο ντέρμπι

ΑΠΟΕΛ: Ενδεκάδα με τέσσερις αλλαγές από Ντολ στο ντέρμπι

Με φόρα από τη νίκη επί της Καραμπάχ, η οποία τον έβαλε σε τροχιά πρόκρισης στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ ο ΑΠΟΕΛ πάει στο Τσίρειο για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Με οδηγό τις περσινές αναμετρήσεις στη Λεμεσό, όπου ο ΑΠΟΕΛ έφυγε με δύο «διπλά» και μάλιστα με ανατροπές οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να ζευγαρώσουν τις επιτυχίες τους μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα και να απολαύσουν με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στην Καραμπάχ, ο Γερμανός προπονητής δίνει φανέλα στους Μερκή, Άλεφ, Βιντιγκάλ και Τάαμαρι, στις θέσεις των Χαλένιους, Μάτιτς, Ζοαοζίνιο και Γκέντσογλου.

Διαβάστε επίσης: Live: Απόλλων – ΑΠΟΕΛ

Στην εστία θα είναι ο Μπέλετς, με τριάδα στην άμυνα τους Βούρο, Μερκή και Σάβιτς. Τετράδα στη μεσαία γραμμή οι Μιχαΐλοβιτς (δεξιά), Ιωάννου (αριστερά) και ανασταλτικοί μέσοι οι Σόουζα – Άλεφ. Τριάδα στην επίθεση οι Τάαμαρι, Βιντιγκάλ και Πάβλοβιτς.

Ο Τόμας Ντολ παρατάσσει τον ΑΠΟΕΛ με τους: Μπέλετς, Βούρος, Μερκής, Σάβιτς, Μιχαΐλοβιτς, Ιωάννου, Άλεφ, Σόουζα, Βιντιγκάλ, Τάαμαρι, Πάβλοβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ