aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Είναι «Βίκινγκ» και δεν φοβάται να βάλει το πόδι στη φωτιά

ΑΠΟΕΛ: Είναι «Βίκινγκ» και δεν φοβάται να βάλει το πόδι στη φωτιά

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Με τα μούτρα στη δουλειά πέφτει ο Μπγιορν Σιγκούρνταρσον, ο οποίος θα αποτελέσει την τρίτη προσθήκη του ΑΠΟΕΛ στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο. Ο 28χρονος Ισλανδός ποδοσφαιριστής, όπως υποσχέθηκε, ήλθε χθες στην Κύπρο και αφού συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες, πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Η ένταξή του στο ρόστερ οδηγεί εκτός ομάδας τον Ρομάν Μπέζιακ.

Διαβάστε επίσης: Γκέντσογλου με λιγότερα χρήματα απ’ ότι στον ΑΠΟΕΛ

Ο Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για την αγωνιστική αξία του διεθνούς επιθετικού και θεωρεί πως εάν εγκλιματιστεί γρήγορα στο σύνολο, θα δώσει τις προσδοκώμενες λύσεις στη γραμμή κρούσης. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που διακρίνεται για το πάθος του, δεν φοβάται να βάλει το πόδι στη φωτιά, να διεκδικήσει ακόμη και χαμένες μπαλιές, ενώ με τον ισχυρό σωματότυπό του αποτελεί πηγή κινδύνου για τους αντιπάλους και σε εκτέλεση στατικών φάσεων.

Διαβάστε επίσης: Επαναπατρισμός για τον Κάζου! (pic)

Με βάση την αποκρυπτογράφηση, πρόκειται για επιθετικό με διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά από τους Λίνους Χαλένιους, Αντρίγια Πάβλοβιτς. Δηλαδή είναι ταχύς και πολύ περισσότερο μπορεί να κρατήσει μπάλα εκτός περιοχής, ανοίγοντας διαδρόμους για τους συμπαίκτες του. Όλα αυτά, λοιπόν, περιμένουν στον ΑΠΟΕΛ πως θα «αποτυπωθούν» στο γήπεδο, εκεί που φαίνονται τα πραγματικά όρια και οι αντοχές των ποδοσφαιριστών.

Εκτός από τις παραστάσεις που κουβαλά με την Εθνική Ισλανδίας (22 αγώνες και 4 γκολ), στην έως τώρα καριέρα του καταγράφει σχεδόν «γεμάτες» σεζόν. Το κοντέρ του… λέει 263 συμμετοχές, στέλνοντας την μπάλα στο αντίπαλο πλεκτό 61 φορές. Έπαιξε σε Λίλεστρομ, Γουλβς, Μόλντε, Κοπεγχάγη και Ροστόφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ