aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Εφαλτήρια για οικονομική ανάκαμψη και χρυσές σελίδες

ΑΠΟΕΛ: Εφαλτήρια για οικονομική ανάκαμψη και χρυσές σελίδες

Όλοι στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ προσδοκούν ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα αποτελέσει το εφαλτήριο για νέες χρυσές περιόδους. Ήδη, ο Πρόδρομος Πετρίδης διαβεβαίωσε τους φίλους των γαλαζοκιτρίνων ότι ο ΑΠΟΕΛ της νέας περιόδου θα είναι καλύτερος από τον ΑΠΟΕΛ της λήξασας σεζόν.

Δεν ήθελε απλά να τους καθησυχάσει για την άρνηση του Κβιλιτάια να υπογράψει νέο συμβόλαιο, αλλά να στείλει το μήνυμα ότι υπάρχουν οι μηχανισμοί σε όλα τα επίπεδα που θα καλύψουν τα οποιαδήποτε αγωνιστικά ελλείμματα και η ομάδα θα είναι ακόμη πιο ισχυρή. Χθες η διοίκηση της Εταιρείας πήρε τα εύσημα από τη Γενική Συνέλευση του Σωματείου. Στην παρουσία λιγοστών μελών, γεγονός που προκάλεσε άσχημη εντύπωση, ο πρόεδρος Κυριάκος Ζιβανάρης συνεχάρη τον Πρόδρομο Πετρίδη και τους συνεργάτες του. Τόνισε ότι κυριάρχησε η ενότητα σε δύσκολες περιόδους και ευχήθηκε ο 29ος ποδοσφαιρικός τίτλος πρωταθλήματος να αποτελέσει το ξεκίνημα για την οικονομική ανάκαμψη.

Η χθεσινή συνέλευση χαρακτηρίζεται ως ιστορική, αφού τα μέλη ενέκριναν ομόφωνα τη συμφωνία με τον επιχειρηματία Ντίνο Ιορδάνους για το νέο ιδιόκτητο γήπεδο, στην Κοκκινοτριμιθιά. Διευκρινίστηκε ότι το γήπεδο θα ανήκει στο Σωματείο ΑΠΟΕΛ και θα στεγάσει όλα τα τμήματα του Σωματείου. Το όλο έργο θα κοστίσει 35 εκ ευρώ, εκ των οποίων τα 12 εκ θα προέλθουν από τη χορηγία του Κράτους, ενώ τα υπόλοιπα θα καλυφθούν από επενδυτές. Ο Ντίνος Ιορδάνους δεσμεύτηκε να εξασφαλίσει χρηματοδότηση τουλάχιστον 33% του υπολοίπου, αλλά όχι περισσότερο από το 49%.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ