aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έδεσαν, έκοψαν και έραψαν

ΑΠΟΕΛ: Έδεσαν, έκοψαν και έραψαν

Με πειστική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και διαχείριση του σκορ στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο, όταν έπαιξε με παίκτη λιγότερο, ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε 2-0 του Ολυμπιακού και επανήλθε στις νίκες. Οι γαλαζοκίτρινοι στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης είχαν τρεις τελικές προσπάθειες και πέτυχαν ένα γκολ. Ήταν αρκετά παραγωγικοί σε ευκαιρίες και ευτύχησαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Σατσιά στο 10’ και εδραίωσαν το προβάδισμά τους με τέρμα του Κοσταντίνοφ στο 28’.

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή βρήκε γκολ από δύο μέσους, οι οποίοι «δένουν» μεταξύ τους, έκοβαν τις επιθετικές ενέργειες του αντιπάλου και… έραψαν τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Βούλγαρος ανασταλτικός μέσος και ο Σατσιάς συνυπήρξαν στο κέντρο του ΑΠΟΕΛ για δεύτερη φορά και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο θετικό για την ομάδα της Λευκωσίας. Η προηγούμενη ήταν στην εκτός έδρας νίκη (2-0) επί της Ανόρθωσης για τη 2η αγωνιστική.

Δύο νίκες, με απολογισμό τερμάτων τέσσερα υπέρ και μηδέν κατά είναι ο απολογισμός του ΑΠΟΕΛ με τους Κοσταντίνοφ και Σατσιά στο γήπεδο, η παρουσία των οποίων δίνει ελευθερία κινήσεων στον επιτελικό μέσο (σ.σ. Βιγιαφάνες) και ισορροπία μεταξύ των γραμμών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ