aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έχει ευκαιρία να γίνει ξανά αφεντικό – Τα δεδομένα με Τσεπάκ, Κοσταντίνοφ και Ντβάλι

ΑΠΟΕΛ: Έχει ευκαιρία να γίνει ξανά αφεντικό – Τα δεδομένα με Τσεπάκ, Κοσταντίνοφ και Ντβάλι

Ο καλύτερος τρόπος για να «διαγράψεις» μία αποτυχία στο ποδόσφαιρο είναι η αμέσως επόμενη αναμέτρηση. Διαχρονικό ρητό στο ποδόσφαιρο λέει ότι είσαι τόσο καλός όσο το τελευταίο αποτέλεσμα. Ε, λοιπόν, στον ΑΠΟΕΛ έχουν την ευκαιρία μόλις τέσσερις ημέρες μετά την ισοπαλία με την ΑΕΛ στο Στάδιο «Άλφαμεγα», να εξαφανίσουν τα μαύρα σύννεφα που μαζεύτηκαν στον Αρχάγγελο μετά τις δύο ισοπαλίες με ΑΕΚ και ΑΕΛ. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα για το σύνολο του Ρικάρντο Σα Πίντο.

Οι πρωτευουσιάνοι εγκαταλείψαν το ρετιρέ της βαθμολογίας, μετά από ένα δίμηνο, όμως έχουν άμεσα μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να το βάψουν ξανά γαλαζοκίτρινο. Το ντέρμπι κορυφής με τον Άρη την ερχόμενη Πέμπτη (15/2) στο ΓΣΠ προφανώς και δεν θα καθορίσει τον πρωταθλητή. Όμως, όσο η κλεψύδρα αδειάζει κάθε παιχνίδι είναι και πιο κρίσιμο ως προς την έκβαση του πρωταθλήματος.

Με νίκη κόντρα στον βασικό συνδιεκδικητή του τίτλου ο ΑΠΟΕΛ θα επανέλθει στην κορυφή της βαθμολογίας, θα γίνει ξανά αφεντικό στην κούρσα για το πολυπόθητο στέμμα και θα επαναφέρει την ηρεμία στον Αρχάγγελο. Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα, αναμένονται τα νεότερα σχετικά με τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Ισάμ Τσεπάκ, ο οποίος θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Ο Μαροκινός μπακ αποχώρησε τραυματίας και το θετικό είναι πως η ιατρική του εικόνα ήταν καλή μετά το τέλος του αγώνα. Κοσταντίνοφ και Ντβάλι ήταν εκτός αποστολής χθες λόγω ίωσης. Η κατάσταση της υγείας του θα αξιολογείται καθημερινά και εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα ενισχύσουν το πλάνο του Ρικάρντο Σα Πίντο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ