aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δεν τελειώνει με τον Μάγκλιτσα, σφήνα «πράσινων κροκόδειλων» για Σενγκέλια

ΑΠΟΕΛ: Δεν τελειώνει με τον Μάγκλιτσα, σφήνα «πράσινων κροκόδειλων» για Σενγκέλια

Η μετεγγραφή του Άντον Μάγκλιτσα δεν θα είναι η τελευταία για τον ΑΠΟΕΛ. Στον δρόμο για τον «Αρχάγγελο» βρίσκεται και ο Λούκας Σόουζα. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται οριστικές εξελίξεις, με τον Βραζιλιάνο να επιστρέφει στον ΑΠΟΕΛ. Άλλος ένας γνώριμος ποδοσφαιριστής, ικανός να κάνει τη διαφορά.

Με την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Σόουζα, θα απομένει να ξεκαθαρίσει στη συνέχεια εάν θα προκύψει και περαιτέρω ενίσχυση. Γίνεται λόγος εδώ και καιρό για τον Αλ Τάαμαρι. Με πιθανή επιστροφή και του Ιορδανού θα πρέπει να προκύψει κι άλλη αποχώρηση από το ρόστερ. Εξάλλου, πληροφορίες φέρουν τον ΑΠΟΕΛ να επιχειρεί να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την παροικία των Γεωργιανών, αφού «καλοβλέπει» τον Λεβάν Σενγκέλια. Ο 25χρονος αριστεροπόδαρος εξτρέμ αγωνίζεται κυρίως στο δεξιό άκρο της επίθεσης. Την τελευταία διετία ήταν στην Κόνιασπορ Τουρκίας με τη φανέλα της οποίας μέτρησε συνολικά 56 συμμετοχές και πέτυχε επτά γκολ.

Πάντως, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία η Μπούρσασπορ έκανε δυναμικό μπάσιμο για απόκτηση του Γεωργιανού διεθνούς. Οι «πράσινοι κροκόδειλοι» όπως είναι το προσωνύμιό τους ρίχνουν μπόλικο χρήμα στο μετεγγραφικό παζάρι με σκοπό να καταφέρουν να κερδίσουν άνοδο στην Σούπερ Λιγκ της Τουρκίας.

Παράλληλα, στον ΑΠΟΕΛ ενδέχεται να γίνουν και μετεγγραφές για τον κατάλογο Β’, εφόσον ο Πουρσαϊτίδης εντοπίσει ποδοσφαιριστές που θα κρίνει ότι είναι ικανοί να αποτελέσουν επιλογές του ρόστερ για τη νέα περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ