aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δεν «επιβίωσε» ούτε ένας – Οκτώ κούνησαν μαντήλι, τρεις στον πάγκο

ΑΠΟΕΛ: Δεν «επιβίωσε» ούτε ένας – Οκτώ κούνησαν μαντήλι, τρεις στον πάγκο

Στις 21 Αυγούστου 2020 ο ΑΠΟΕΛ αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Καρμιώτισσα στο ΓΣΠ, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η συνέχεια γνωστή. Η σεζόν εξελίχθηκε εφιαλτικά για τους γαλαζοκίτρινους που τερμάτισαν στην 8η θέση, τη χειρότερη των τελευταίων 42 χρόνων.

Ακριβώς ένα χρόνο αργότερα οι γαλαζοκίτρινοι φιλοξενούνται από την Πάφος FC στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος και θα επιδιώξουν να μπουν δυναμικά στέλνοντας το μήνυμα ότι είναι αποφασισμένοι να επανακτήσουν τα σκήπτρα.

Τι κοινό είχε η παρουσία του ΑΠΟΕΛ πέρυσι σε σχέση με φέτος; Μόνο το σήμα στη φανέλα, καθώς άλλαξε και η στολή και ο χορηγός, μα κυρίως οι ένδεκα ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την ομάδα των Άνω Πολεμιδιών.

Οι οκτώ από τους ένδεκα που παρέταξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, τότε προπονητής του ΑΠΟΕΛ, έχουν αποχωρήσει από τον «Αρχάγγελο», ενώ οι τρεις (Σάντος, Λουντεμό, Εφραίμ) είναι στον πάγκο.

Η ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ στον αγώνα με την Πάφος FC: Ουζόχο, Τσεπάκ, Καρώ, Βινίσιους, Γουίλερ, Θεοδώρου, Νταουσβίλι, Ντε Βινσέντι, Οκριασβίλι, Ντανίλο, Κβιλιτάια.

Η ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ στον αγώνα με την Καρμιώτισσα στην περσινή πρεμιέρα: Σίλβα, Μιχαΐλοβιτς, Μερκής, Σάντος, Ιωάννου, Λουντέμο, Γένσεν, Εφραίμ, Τάαμαρι, Ζαχίντ, Σαχάρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ