aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Δεν αλλάζει τη συνταγή

ΑΠΟΕΛ: Δεν αλλάζει τη συνταγή

Στο ξεκίνημα του Σωφρόνη Αυγουστή στην τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ, δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι επιδίδεται σε συνεχείς πειραματισμούς. Όσο κυλάει όμως η σεζόν τόσο διαφαίνεται ότι έχει συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό του και πως, στις περισσότερες θέσεις έχει αποφασίσει για τους ποδοσφαιριστές που λογίζονται στην παρούσα φάση ως βασικοί. Κάτι που διαφαίνεται στα τελευταία, εξάλλου, ματς. Δίχως ευρωπαϊκούς αγώνες, η ανάγκη για ροτέισον είναι σαφώς μικρότερη και ο Κύπριος προπονητής, ο οποίος ανέβασε τον πήχη, φαίνεται ότι έχει βρει «τα δικά του παιδιά» στα οποία στηρίζεται.

Και σε αυτή τη… γραμμή, λοιπόν, θα κινηθεί στο μεθαυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ. Δεν θα ρισκάρει να διαφοροποιήσει σημαντικούς τομείς στο αγωνιστικό προφίλ που προσπαθεί να χτίσει από την πρώτη μέρα παρουσίας του στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι και μία τόσο δύσκολη έδρα όπως είναι η «ΑΕΚ Αρένα».

Επομένως, θα διατηρήσει τον σχηματισμό 3-4-3 και με βάση τις δοκιμές, τη συντριπτική πλειονότητα των ποδοσφαιριστών που έπαιξαν στο προηγούμενο ντέρμπι και οδήγησαν την ομάδα στη νίκη επί της ΑΕΛ. Δηλαδή, ο Σιμόνε Σκουφέτ θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα οι Ανδρέας Καρώ, Βούγιαντιν Σάβιτς, Πάολο Βινίσιους. Όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές που θα επωμισθούν τον ρόλο των μπακ-χαφ, η μία θέση είναι «κρατημένη».

Αριστερά θα κινείται ο Φακούντο Σαμπάλα και στην αντίθετη πλευρά, από τη στιγμή που ο Ντιεμερσί Εντονγκαλά είναι αμφίβολος, ένας εκ των Ισάμ Τσεπάκ, Δημήτρη Θεοδώρου θα πάρει φανέλα βασικού. Παρτενέρ του Λούκας Σόουζα στο κέντρο θα είναι ο Μάριους Λουντεμό και στη γραμμή κρούσης οι Λέο Νατέλ, Τορνίκε Οκριασβίλι, Γκιόργκι Κβιλιτάια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ