aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΠΟΕΛ: Μπορεί να πετύχει περισσότερα…

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα δεν ήταν και τόσο αισιόδοξα πριν από την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου στην καλαθόσφαιρα για τον ΑΠΟΕΛ. Τα χρέη που είχαν συσσωρευτεί, ήταν τέτοια που καθιστούσαν ως απαγορευτικά τα «μεγάλα ανοίγματα» για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας.

Οι γαλαζοκίτρινοι, όμως, μέσα από τη μέχρι τώρα πορεία τους σε Κύπρο και Ευρώπη, κατάφεραν να αποδείξουν ότι μπορούν να πετύχουν πολύ περισσότερα απ’ όσα στόχευσαν και οι ίδιοι πριν την έναρξη της χρονιά.

Ήδη ο ΑΠΟΕΛ προκρίθηκε στη δεύτερη φάση των ομίλων στο FIBA Europe cup, κάτι που ήδη αποτελεί επιτυχία (αν γίνει μια σύγκριση με την ΑΕΚ, που με έναν κατά πολύ ψηλότερο προϋπολογισμό, έμεινε εκτός).

Όπως και να έχει, η αλήθεια είναι ότι το έμψυχο υλικό δεν είναι και τόσο μεγάλο και είναι λογικό να παρατηρείται τελευταία μια αγωνιστική κάμψη. Ωστόσο, αυτό είναι και ζήτημα διαχείρισης καθώς η ομάδα πρέπει να είναι πανέτοιμη στην κατάλληλη στιγμή, που φυσικά δεν είναι αυτόν τον καιρό…

Πέραν όμως τούτου, ας μη ξεχνάει κανείς και τα αγωνιστικά προβλήματα που ανάγκασαν τον προπονητή Δημήτρη Κουστένη να μετράει τα… κουκιά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ