aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αβεβαιότητα για Σόουζα, σιγουριά για Μάγκλιτσα

ΑΠΟΕΛ: Αβεβαιότητα για Σόουζα, σιγουριά για Μάγκλιτσα

Στην τελευταία προπόνηση πριν το χθεσινό φιλικό με την ΑΕΚ παραπονέθηκε για ενοχλήσεις ο Λούκας Σόουζα και γι’ αυτό δεν αγωνίσθηκε στην πρόβα τζενεράλε του ΑΠΟΕΛ ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων στο Κόνφερενς Λιγκ.

Η συμμετοχή του Βραζιλιάνου μέσου στον αγώνα με την Μπότεφ Μπλόβντιβ στη Βουλγαρία την ερχόμενη Τετάρτη κρίνεται αβέβαιη, όχι όμως και η απόφαση του Σωφρόνη Αυγουστή για ενίσχυση με ανασταλτικό μέσο. Ανεξάρτητα από την παραμονή ή όχι του Σόουζα στο ρόστερ, οι γαλαζοκίτρινοι θα βγουν στο παζάρι για απόκτηση «κόφτη» με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Νταουσβίλι. Εξαιτίας απρόοπτου προβλήματος υγείας απουσίασε ο Άντον Μάγκλιτσα από τη χθεσινή αναμέτρηση, αλλά εκφράζεται η βεβαιότητα ότι θα είναι διαθέσιμος για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του ΑΠΟΕΛ.

Ο Κροάτης επιθετικός αγωνίσθηκε μόνο 45’ στα φιλικά προετοιμασίας, επομένως ο Μάριος Ηλία είναι σε καλύτερη θέση στην αφετηρία εκκίνησης για διεκδίκηση της φανέλας βασικού για τη γραμμή κρούσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ