aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αρνητική απάντηση στους Σαουδάραβες για Καρώ

ΑΠΟΕΛ: Αρνητική απάντηση στους Σαουδάραβες για Καρώ

Προ εβδομάδων, υπήρξε βολιδοσκόπηση των προθέσεων του ΑΠΟΕΛ για τον Ανδρέα Καρώ, από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Αν κι αρχικά φάνηκε πως προέκυπτε μία προοπτική, στη συνέχεια και πολύ περισσότερο με αυτά που παρουσιάστηκαν στη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, η απάντηση ήταν αρνητική για την παραχώρηση του διεθνούς κεντρικού αμυντικού.

Οι πληροφορίες μας, λένε, πως το θέμα έκλεισε πριν από τρεις εβδομάδες, με τους αξιωματούχους της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ, να κλείνουν την πόρτα για την παραχώρηση του Καρώ στους Σαουδάραβες.

Εκτός από το γεγονός πως αποτελεί πολύτιμο παίκτη στο πλάνο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, φαίνεται ότι το οικονομικό σκέλος της προσφοράς δεν άφησε κανέναν ευχαριστημένο στους γαλαζοκίτρινους. Μέχρι το κλείσιμο του μετεγγραφικού παραθύρου, όλα μπορούν να συμβούν. Ωστόσο, πέρασαν κιόλας τρεις εβδομάδες, χωρίς την παραμικρή εξέλιξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ