aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Άρχισαν τα σενάρια για τον Νατέλ, δεν παίζει ο Καζού

ΑΠΟΕΛ: Άρχισαν τα σενάρια για τον Νατέλ, δεν παίζει ο Καζού

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Το σκηνικό με τον Λέο Νατέλ, κατά τη θερινή μετεγγραφική περίοδο, είναι λίγο έως πολύ γνωστό. Παρά τις επίμονες προσπάθειες των ιθυνόντων του ΑΠΟΕΛ -στο μέτρο των οικονομικών δυνατοτήτων- ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή με τη Σάο Πάολο, κάτι τέτοιο δεν επιτεύχθηκε. Ο 22χρονος επιθετικός παρέμεινε στο ρόστερ του περίφημου συλλόγου της Βραζιλίας, χωρίς όμως να έχει συμμετοχή σε επίσημα παιχνίδια. Δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε ένα λεπτό, κάτι που φωτογραφίζει το μέλλον του.

Είναι πολύ πιθανόν να ανοίξει εκ νέου η συζήτηση μετεγγραφής, με τον Λέο Νατέλ να μην είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Κύπρο. Εάν ο ΑΠΟΕΛ θα ανοίξει εκ νέου τον δίαυλο επικοινωνίας με τους Βραζιλιάνους, αυτό επί της παρούσης δεν μπορεί να γραφτεί με απόλυτη βεβαιότητα. Ο νεαρός φορ, πάντως, κατά καιρούς φροντίζει να «τρελαίνει» τους ΑΠΟΕΛίστες με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θυμάται αξέχαστες στιγμές από την περσινή του θητεία, διατηρώντας εν ολίγοις γέφυρες επικοινωνίας. Πριν από ένα μήνα είχε ανεβάσει βίντεο που αφορούσε στο εκπληκτικό γκολ που πέτυχε στο ματς με την Ανόρθωση.

Εκτός από τον Λέο Νατέλ, η ομάδα της Λευκωσίας το περασμένο καλοκαίρι προσπάθησε να διατηρήσει στο ρόστερ και τον Καζού. Εντέλει, ο 24χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, που έκανε σπουδαία σεζόν στους γαλαζοκίτρινους, «μετακόμισε» στην Μπράγκα, μετρώντας μέχρι στιγμής μόλις τρεις συμμετοχές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ