aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Αποφασισμένοι, τα πάντα για τον τίτλο»

ΑΠΟΕΛ: «Αποφασισμένοι, τα πάντα για τον τίτλο»

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου του σωματείου του ΑΠΟΕΛ μέσω της οποίας ενημερώνει για τον αποψινό αγώνα με την Ομόνοια, ενώ σημειώνει πως η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.

Αναλυτικά:

«Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα επιχειρήσει να κάνει σήμερα ο ΑΠΟΕΛ στον 1ο αγώνα της τελικής φάσης με αντίπαλο την Ομόνοια. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Cytavision Sports 5. Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος θα είναι δωρεάν και καλούμε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να στηρίξει την προσπάθεια των φουτσαλιστών μας.

Η ομάδα μας μετά την απώλεια του κυπέλλου, επικεντρώθηκε στην εκπλήρωση του βασικού στόχου της χρονιάς, την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι γαλαζοκίτρινοι του κ. Γιάννου Μυλωνά δηλώνουν αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα για να κατακτήσουν τον τίτλο και να αποδείξουν ότι ήταν η ανώτερη η ομάδα.

Η τεχνική ηγεσία και οι φουτσαλιστές είδαν και αναγνώρισαν τα λάθη που υπέπεσαν στον τελευταίο αγώνα και δούλεψαν με σκοπό να τα διορθώσουν και να μην τα επαναλάβουν. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ