aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αποφασισμένοι να πάρουν ρίσκα οι Ιταλοί

ΑΠΟΕΛ: Αποφασισμένοι να πάρουν ρίσκα οι Ιταλοί

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Είναι κοινώς αποδεκτό πως στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ παρατηρείται «συμφόρηση» και θεωρείται παραπάνω από βέβαιο πως κάποιοι ποδοσφαιριστές, με τον «άλφα» ή «βήτα» τρόπο, θα αποχωρήσουν. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στους σχεδόν σίγουρους, αλλά και σε ό,τι έχει να κάνει με τις επιλογές τόσο του Πάολο Τραμετσάνι όσο και του Ντομένικο Τέτι. Οι Ιταλοί κάνουν παιγνίδι και παίρνουν τις αποφάσεις τους σε ό,τι έχει να κάνει με τον «νέο» ΑΠΟΕΛ που θέλουν να παρουσιάσουν, αρχής γενομένης από τους ευρωπαϊκούς αγώνες, οι οποίοι θα αποτελέσουν το πρώτο και πιο σοβαρό κριτήριο για τα όσα θα ακολουθήσουν.

Σ’ αυτήν τους λοιπόν την προσπάθεια οι δυο Ιταλοί φαίνεται, και με βάση τις επιλογές σε συγκεκριμένες θέσεις, πως έχουν πάρει τις αποφάσεις τους. Για παράδειγμα δεν αποτελεί μυστικό πως σε περίπτωση που έρθει ικανοποιητική πρόταση για τους Αρτυματά και Ζαχίντ, οι δύο τεχνικοί δεν λένε όχι. Κι αν κάποιοι σπεύσουν να πουν πως το ίδιο ισχύει για όλους τους ποδοσφαιριστές των γαλαζοκίτρινων, πάει να πει πως είναι εκτός θέματος. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι οι δυο τους δεν φαίνεται να υπολογίζουν στους δύο ποδοσφαιριστές, όπως το ίδιο ισχύει και για τον Ρέζα, ίσως και για έναν δύο ακόμα παίκτες της ομάδας, όπως επίσης το ίδιο ισχύει και για τους δανεισμούς.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται φορ από την… εξωτερική στον ΑΠΟΕΛ

Τραμετσάνι και Τέτι φέρονται και είναι αποφασισμένοι να πάρουν τα όποια ρίσκα τους αναλογούν στην προσπάθειά τους να οδηγήσουν τον ΑΠΟΕΛ σε ευρωπαϊκό όμιλο και στην επίτευξη των στόχων του, αφού αναπόφευκτα θα πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις τους, όσο κι αν στην τελική θα κριθούν εκ του αποτελέσματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ