aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈρχεται φορ από την... εξωτερική στον ΑΠΟΕΛ

Έρχεται φορ από την… εξωτερική στον ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μία κρύο, μία ζέστη. Το σκωτσέζικο ντους με τους Βραζιλιάνους συνεχίζεται, κάτι που προβληματίζει έντονα τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ. Εκεί που ο Πρόδρομος Πετρίδης δήλωνε αρχές της εβδομάδας πως η ομάδα θα πάρει με ελευθέρα τους Καζού και Λέο Νατέλ, όλα ανατράπηκαν.

Ο πρώτος συνεχίζει στη Σάντος και στη θέση του αποκτήθηκε ο Ζοαοζίνιο, ενώ με τον δεύτερο το σκηνικό παραμένει ομιχλώδες. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Ντομένικο Τέτι, διατηρεί ανοικτή γραμμή με επιθετικούς και σε συνεννόηση με τη διοίκηση κινούν τα νήματα.

Στην ομάδα θα εξαντλήσουν τα χρονικά περιθώρια, περιμένοντας λίγο ακόμη για τον Νατέλ, ελπίζοντας πως θα βρεθεί η χρυσή τομή και θα επιστρέψει. Σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρήσουν στην ανακοίνωση άλλου παίκτη για τη γραμμή κρούσης. Σχετικά με το δεύτερο ενδεχόμενο, όπως πληροφορούμαστε, στο προσκήνιο υπάρχει πολύ καλή επιλογή στράικερ, ο οποίος διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ