aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αποχωρούν παίκτες με συμβόλαια – Ο Ρουέδα και οι άλλοι…

ΑΠΟΕΛ: Αποχωρούν παίκτες με συμβόλαια – Ο Ρουέδα και οι άλλοι…

Με την απόκτηση του Γιόχαν Ταβάρες ο ΑΠΟΕΛ έφτασε τους 17 ξένους και κοινοτικούς στο ρόστερ, αν και έγινε «εκκαθάριση» με την αποχώρηση των Λάγο, Φαρίας, Ιγκόρ ντε Καμάργκο, Γουδίνιο και Πέρεθ.

Οι προσθήκες των Κάζου, Ταβάρες, η ενσωμάτωση του Ρόμο (επιστρέφει από δανεισμό) και η επιστροφή των «διαγραμμένων» Βινίσιους, Μιλάνοφ, Ρουέδα εκτοξεύουν τον αριθμό ξένων και κοινοτικών του ΑΠΟΕΛ στους 17, έναν περισσότερο από το επιτρεπόμενο όριο.

Διαβάστε επίσης: 10 μετεγγραφικές ιστορίες του καλοκαιριού

Στη θέση του τερματοφύλακα συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν έχουν οι Μπόι Βάτερμαν και Ράφαελ Ρόμο. Ο δεύτερος επιβεβαίωσε την αξία του αγωνιζόμενος στην Μπίρσοτ. Οπότε, δύο είναι οι λεγεωνάριοι στον «άσο» ενώ στην αμυντική γραμμή υπάρχουν από χθεςεφτά. Συγκεκριμένα στο δεξιό άκρο είναι οι Εμίλιο Ενσούε, Πραξιτέλης Βούρος, Ζίφκο Μιλάνοφ και υπολογίζεται ότι ένας εξ αυτών θα αποχωρήσει, με τη θέση του Βούλγαρου να είναι επισφαλής καθώς προέρχεται από πολύμηνη αποχή λόγω τραυματισμού. Ο Ρομπέρτο Λάγο που αγωνίζεται ως αριστερός μπακ έχει αποχωρήσει και τη συγκεκριμένη θέση θα καλύψει ο Καζού.

Διαβάστε επίσης: O AΠΟΕΛ αξιολογεί Ρομάν Ζοζούλια! (video)

Στο κέντρο της οπισθοφυλακής συναντούμε τους Ντένις Πολιάκοφ, Γιόχαν Ταβάρες και Χεσούς Ρουέδα, με τον Ισπανό να είναι νοκ άουτ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ήδη, η πιθανότητα αποχώρησης του Ρουέδα όχι απλά είναι υπαρκτή, αλλά είναι το επικρατέστερο σενάριο. Νοουμένου πως θα γίνουν αρκετές ακόμα μετεγγραφές θεωρείται δεδομένο ότι θα προκύψουν και άλλες αποχωρήσεις.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο Ταβάρες και οι €500.000

Στη μεσαία γραμμή έχουμε τους Νούνο Μοράις, Λούκας Σόουζα, Βινίσιους, Ρόλαντ Σάλαϊ, Τόμι Ορ, Γκάγιας Ζαχίντ και Λορένζο Εμπεσίλιο. Όπως αφήνεται να διαρρεύσει, θα αποκτηθεί άλλος ένας κεντρικός μέσος και δεξιός εξτρέμ (ένας ή δύο), με τη θέση του Αυστραλού εξτρέμ στο ρόστερ της επόμενης σεζόν να μην θεωρείται δεδομένη.

Τέλος, στη γραμμή κρούσης, μετά την αποχώρηση του Ιγκόρ ντε Καμάργκο, διαθέσιμοι είναι οι Γκιγιέρμε Ντελαρόρε και Μίκαελ Ποτέ. Κάτι που σημαίνει ότι θα προκύψει και σε αυτή τη θέση ενίσχυση.

Υπάρχει ασφαλώς και ο Ρόλαντ Σάλαϊ που χθες έκλεισε 21 ετών και ως εκ τούτου δεν παίρνει θέση στον εν λόγω κατάλογο, ενώ ο Γιώργος Εφραίμ είναι στη λίστα των λεγεωνάριων όσον αφορά στην Ευρώπη, κάτι που δεν ισχύει στην Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ