aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Από την… ανάποδη στην καλή με την ΑΕΚ

ΑΠΟΕΛ: Από την… ανάποδη στην καλή με την ΑΕΚ

Η προϊστορία του ΑΠΟΕΛ με την προσεχή αντίπαλό του ΑΕΚ, γραφόταν από την… ανάποδη έως την περασμένη σεζόν. Στις 14 Φεβρουαρίου 2022, όμως, επικράτησε 1-0 και έβαλε στοπ σε αρνητικό σερί 11 ματς δίχως επιτυχία απέναντί της. Πλέον, η μελέτη της παράδοσης γράφεται από την… καλή.

Διότι ακολούθησαν άλλες τρία ματς με δύο νίκες και μία ισοπαλία απέναντί της. Εάν συνυπολογιστούν επίσης οι δύο ισοπαλίες που προηγήθηκαν της νίκης της περασμένης σεζόν, οι γαλαζοκίτρινοι μετρούν πλέον έξι ματς αήττητοι εις βάρος των κιτρινοπρασίνων.

Ανάμεσά τους και ένα τρίποντο στην τελευταία επίσκεψή τους στο ΑΕΚ Αρένα, όπου θα διεξαχθεί το ντέρμπι κορυφής του ερχόμενου Σαββάτου. Στο ιδιόκτητο γήπεδο των Λαρνακέων, ο ΑΠΟΕΛ μετρά μόλις δύο νίκες συνολικά σε 12 παρουσίες, ενώ δέχτηκε εφτά ήττες και έφερε τρεις ισοπαλίες. Στο προσεχές ντέρμπι θα επιδιώξει για την τρίτη απόδραση με «διπλό» και δεύτερη συνεχόμενη από το άντρο των πρωτοπόρων.

Ενδεχόμενο που θα του δώσει ξανά την κορυφή μετά από δύο αγωνιστικές απουσίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ