aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Ανοικτό παράθυρο μετεγγραφής μέχρι τα μεσάνυκτα

AΠΟΕΛ: Ανοικτό παράθυρο μετεγγραφής μέχρι τα μεσάνυκτα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Τουλάχιστον μέχρι χθες, θεωρείτο πολύ μεγάλη η πιθανότητα να μην προχωρήσει ο ΑΠΟΕΛ σε τρίτη μετεγγραφή κατά τη χειμερινή περίοδο. Από τη στιγμή όμως που το «παράθυρο» κλείνει τα μεσάνυχτα, σε περίπτωση που παρουσιαστεί ελκυστική επιλογή και το βαλάντιο θα αρκεί, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ιδιαίτερα εάν πρόκειται για ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν καταλαμβάνει θέση στον κατάλογο Α και έτσι, δεν θα χρειαστεί αφαίρεση κάποιου από το υφιστάμενο ρόστερ.

Υπενθυμίζουμε ότι προ δύο εβδομάδων ντύθηκε στα γαλαζοκίτρινα ο Σλοβένος επιθετικός Ρομάν Μπέζιακ, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στο παιχνίδι με την Αλκή. Φάνηκε ανέτοιμος ένεκα της διακοπής δύο εβδομάδων που είχε προηγηθεί στο πρωτάθλημα της Πολωνίας, όπου αγωνιζόταν. Ο Σλοβένος εγγράφηκε στη θέση του άτυχου Γκιγιέρμε Ντελατόρε.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ενόχλησε ο τρόπος

Χθες βράδυ, ήλθε στην Κύπρο ο Μίκαελ Φακινέτι, ο οποίος εντάσσεται άμεσα στις προπονήσεις και θα πάρει τη θέση του Ρέζα Γκουτσανετζάντ στο ρόστερ (δόθηκε δανεικός έως το τέλος της σεζόν στη Σίντεϊ FC). Ο 27χρονος Ελβετός μπακ-χαφ που αποτελεί τη δεύτερη κίνηση των γαλαζοκιτρίνων στη μετεγγραφική σκακιέρα, θα γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Πάολο Τραμετσάνι, γνώριμού του στα γήπεδα της Ελβετίας. Ο Ιταλός προπονητής πέρασε από τον πάγκο της Λουγκάνο και της Σιόν.

Διαβάστε επίσης: Εμψύχωνε με τις πατερίτσες ο Πρόδρομος, αγκαλιά Πάρντο-Μοράις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ