aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Άνω κάτω η ενδεκάδα από Αυγουστή, εκός αποστολής Σαρφό και Κοσταντίνοφ

ΑΠΟΕΛ: Άνω κάτω η ενδεκάδα από Αυγουστή, εκός αποστολής Σαρφό και Κοσταντίνοφ

Η ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ στην πρεμιέρα με την Πάφος FC: Μπέλετς, Σούσιτς, Ντβάλι, Κρέσπο, Φεράρι, Βιγιαφάνιες, Ντάλσιο, Θεοδώρου, Μαρκίνιος, Μπλουμ, Μάγκλιτσα.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έκανε άνω-κάτω το αρχικό σχήμα των γαλαζοκιτρίνων σε σχέση με το αντίστοιχο της περασμένης Πέμπτης με την Τζουργκάρντεν, προχορώντας σε πέντε αλλαγές.

Οι Σούσιτς και Ντβάλι πραγματοποιούν ντεμπούτο παίρνοντας αντιστοίχως τη θέση του Τσεπάκ και του Καρώ, ενώ επέστρεψε ο Κρέσπο (ήταν τιμωρημένους στη ρεβάνς με τους Σουηδούς). Οι άλλοι δύο που δεν ήταν βασικοί κόντρα στην Τζουργκάρντεν είναι οι Μαρκίνιος και Θεοδώρου. Οι άλλοι τρεις που έμειναν εκτός ενδεκάδας είναι οι Εντονγκαλά, Σαρφό και Κοσταντίνοφ. Οι δύο τελευταίοι βρίσκονται εκτός αποστολής.

Στην αποστολή συμμετέχει για πρώτη φορά ο Κβιλιτάια, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο μαζί με τους Χριστοδούλου, Καρώ, Νταουσβίλι, Κβιλιτάια, Τσεπάκ, Σατσιάς, Ιλία, Μούγιανιτς, Πολυκάρπου, Γουίλερ, Γεωργίου και Μορέιρα (πρώτη φορά αποστολή).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ