aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αναζήτηση δανεικού αμυντικού με αντικειμενικές δυσκολίες

ΑΠΟΕΛ: Αναζήτηση δανεικού αμυντικού με αντικειμενικές δυσκολίες

Ο ΑΠΟΕΛ κάνει την ύστατη προσπάθεια για να ενισχυθεί, κάτι που άλλωστε παραδέχτηκε ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά το ψεσινό ματς με τη Νέα Σαλαμίνα για το κύπελλο (2-0). Κρίθηκε σκόπιμο να ενταχθεί στο ρόστερ άλλος ένας σέντερ μπακ.

Για να γίνει εφικτό θα πρέπει να είναι δανεικός από ομάδα της Α’ Κατηγορίας και να τον δηλώσει εγκαίρως στην ΚΟΠ. Η προθεσμία λήγει στις 24 Σεπτεμβρίου, δηλαδή αύριο.

Ο τραυματισμός των Ράφαελ Σάντος και Βινίσιους, μα και οι αδυναμίες που φάνηκαν, ώθησαν τον Σωφρόνη Αυγουστή να ζητήσει από τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ τη συγκεκριμένη προσθήκη. Φυσικά, μόνο εύκολο δεν είναι να βρεθεί ομάδα να παραχωρήσει βασικό ποδοσφαιριστή της και κατά συνέπεια να αποδυναμωθεί, δίχως να έχει τη δυνατότητα αναπλήρωσης του κενού.

Γίνεται κατανοητό ότι κάτι τέτοιο προϋποθέτει είτε πολύ υψηλό ποσό είτε αντάλλαγμα σε έμψυχο δυναμικό για να δελεαστεί η ομάδα του ποδοσφαιριστή και να τον παραχωρήσει. Όπως είπε και ο Αυγουστή, όμως, σε περίπτωση που δεν γίνει πράξη η επιθυμία του: «Θα πρέπει να συνεχίσουμε με τους υφιστάμενους ποδοσφαιριστές και πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ