aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Αγνοείται» ο Ντε Βινσέντι!

ΑΠΟΕΛ: «Αγνοείται» ο Ντε Βινσέντι!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Τόμας ντε Βινσέντι εξακολουθεί να απέχει των προπονήσεων και των φιλικών κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Ο Αργεντινός επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στο γαστροκνήμιο και ως εκ τούτου, δεν κρίνεται από το ιατρικό τιμ ότι είναι εις θέση να ανεβάσει κατακόρυφα ρυθμό, ακουμπώντας εκ νέου μπάλα. Πότε θα γίνει κάτι τέτοιο; Επί της παρούσης παραμένει άγνωστο.

Οι εκτιμήσεις, πάντως, λένε ότι σε λιγότερο από δύο εβδομάδες θα γυμναστεί υπό τις οδηγίες του προπονητή του. Κάτι που εάν επιβεβαιωθεί, τότε ο 31χρονος ποδοσφαιριστής χάνει και το επόμενο φιλικό με τον Απόλλωνα, ενδεχομένως να απουσιάσει από το εντός έδρας παιχνίδι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Καρμιώτισσα και παραλλήλως, θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το νοκ-άουτ ματς για τον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Η κατάστασή του αξιολογείται καθημερινώς, ωστόσο οι πιθανότητες για σύντομη ενσωμάτωση στις προπονήσεις δεν είναι με το μέρος του.

Το γεγονός πως δεν κατέγραψε φιλικούς αγώνες στα πόδια, σε συνδυασμό με τη μεγάλη αποχή από το αυξημένο εντάσεων πρόγραμμα εκγύμνασης κατά την προετοιμασία, διευρύνει την ανησυχία. Αποχή που έρχεται να προστεθεί σε αυτήν κατά την περίοδο του lockdown ένεκα κορωνοϊού και κατά ένα περίεργο τρόπο, ο «Ντέβι» ήταν και παραμένει στην επικαιρότητα.

Οι μυϊκές ενοχλήσεις του ποδοσφαιριστή δεν περνούν απαρατήρητες. Ιδιαίτερα κατά την περίοδο της προετοιμασίας. Στη δεύτερη θητεία του στον ΑΠΟΕΛ, καταγράφηκαν πολλά «κενά» διαστήματα για τον Αργεντινό επιθετικό. Αδυνατούσε να γυμναστεί σε φουλ ρυθμό και ως εκ τούτου, κατά τη διάρκεια της σεζόν παρουσίαζε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση, με την έλλειψη ρυθμού να ήταν κάτι περισσότερο από εμφανής.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι αναγκασμένος να προετοιμάσει το πλάνο του, τουλάχιστον για τα πρώτα επίσημα ματς, χωρίς τον Τόμας ντε Βινσέντι. Προσπαθεί να ανεβάσει αγωνιστικά και ψυχολογικά τον Γκάγιας Ζαχίντ ώστε να τραβήξει δυναμικά κουπί, χωρίς με αυτό να σημαίνει ότι το ενδεχόμενο πώλησης του Πακιστανού επιτελικού μέσου έπαψε να υφίσταται. Εξάλλου, ο παίκτης ποτέ δεν έκρυψε την εν λόγω επιθυμία του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ