aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αδίκησε τον εαυτό του και «κόπηκε» στα δύο

ΑΠΟΕΛ: Αδίκησε τον εαυτό του και «κόπηκε» στα δύο

Στην καλύτερη φετινή εμφάνιση σε παιχνίδι πρωταθλήματος ο ΑΠΟΕΛ είχε τις πρώτες του βαθμολογικές απώλειες. Οι γαλαζοκίτρινοι αν και έπαιξαν όπως η γάτα το ποντίκι την ΑΕΚ στο μεγαλύτερο διάστημα του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος δεν ήταν αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που δημιούργησαν, έμειναν «άσφαιροι» για πρώτη φορά και αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0.

Το πέντε στα πέντε δεν έγινε, όμως ο ΑΠΟΕΛ παρουσίασε σημάδια βελτίωσης σε ότι αφορά την κυκλοφορία της μπάλας και την δημιουργία ευκαιριών. Η ΑΕΚ ένιωσε την επιθετικότητα του ΑΠΟΕΛ πολύ περισσότερο απ’ ότι ακόμα και η Νέα Σαλαμίνα την οποία οι γαλαζοκίτρινοι κέρδισαν 3-0 την προηγούμενη αγωνιστική.

Τόσο ο Τόμας Ντολ όσο και ο Αντρέ Βιντιγκάλ υπογράμμισαν την αδυναμία του ΑΠΟΕΛ στο επιθετικό τρίτο της ομάδας. Οι γαλαζοκίτρινοι για 70’ πήγαιναν με ευκολία στην αντίπαλη περιοχή, όμως έδειξαν αδυναμία στην τελική πάσα και την αποτελεσματικότητα. Η απόφαση του Τόμας Ντολ να αποσύρει τον (μέτριο) Τάαμαρι στο 67’ και να διαφοροποιήσει τον σχηματισμό του ΑΠΟΕΛ από 3-4-3 σε 3-5-2 με τον Άλεφ σε ρόλο επιτελικού μέσου «έκοψε» στα δύο την ομάδα. Οι γαλαζοκίτρινοι περιορίστηκαν σε μακρινές μπαλιές στην αντίπαλη περιοχή θέλοντας να εκμεταλλευτούν την παρουσία των Χαλένιους και Πάβλοβιτς, κάτι που δεν εκμεταλλεύτηκαν.

Διαβάστε επίσης: Ντολ: «Είδα θλιμμένους παίκτες στα αποδυτήρια, παίξαμε γενναία»

Ο ΑΠΟΕΛ γυρίζει σελίδα καθώς την ερχόμενη Πέμπτη (7/11) έχει μπροστά του έναν αγώνα δίχως αύριο με αντίπαλο την Καραμπάχ. Οτιδήποτε εκτός από την πρώτη νίκη στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ θα εξανεμίσει τα όνειρα για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Ο ΑΠΟΕΛ έπεσε σε… ύφαλο, έκτη ισοπαλία για την ΑΕΚ (pics / vid)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ