aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ ΑΠΟΕΛ έπεσε σε… ύφαλο, έκτη ισοπαλία για την ΑΕΚ (pics / vid)

Ο ΑΠΟΕΛ έπεσε σε… ύφαλο, έκτη ισοπαλία για την ΑΕΚ (pics / vid)

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Πρώτη απώλεια βαθμών για τον ΑΠΟΕΛ, έκτη ισοπαλία για την ΑΕΚ! Οι δύο ομάδες έμειναν στη… λευκή ισοπαλία (0-0) στο ΓΣΠ με τους γαλαζοκίτρινους να είναι καλύτεροι, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ της λύτρωσης. Στους 13 βαθμούς ο ΑΠΟΕΛ μετά από πέντε αγώνες, ενώ η ΑΕΚ πήγε στους 12 σε οκτώ παιχνίδια. Τρεις αναγκαστικές αλλαγές πραγματοποίησε η ΑΕΚ, που έχασε και τον Γκονθάλεθ, ο οποίος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και χάνει τον αγώνα με την Δόξα.

Με τριάδα στην άμυνα άρχισαν τον αγώνα και οι δύο ομάδες, με τον Ντολ να επαναφέρει τους Αλ Τάαμαρι και Χαλένιους στο βασικό σχήμα. Από την άλλη ο Ιδιάκεθ, έδωσε φανέλα βασικού στον Ντανιέλ Μοϊσόφ, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν…

Ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο. Ο ΑΠΟΕΛ είχε την κατοχή αλλά απείλησε ελάχιστα την εστία του Τόνιο, σε ένα ημίχρονο που θα ξεχαστεί γρήγορα. Οι γαλαζοκίτρινοι προσπάθησαν με κυρίως ατομικές ενέργειες των Τάαμαρι, Βιντιγκάλ και Ιωάννου, ωστόσο οι Λαρνακείς ήταν άρτια διαβασμένοι και έκλεισαν όλους τους χώρους προς την εστία του Ισπανού τερματοφύλακα.

Ωστόσο, η ομάδα του Ιδιάκεθ υστέρησε σε δημιουργία, καθώς δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Βιντ Μπέλετς. Ενδεικτικό το γεγονός πως οι παίκτες της ΑΕΚ δεν ολοκλήρωσαν καμία τελική προσπάθεια στην εστία του Σλοβένου κίπερ.

Καλύτερος ο ΑΠΟΕΛ, δεν βρήκε το γκολ της λύτρωσης!

Στην επανάληψη ο ΑΠΟΕΛ μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε δύο φορές την ΑΕΚ με τον Τόνιο όμως να φωνάζει «παρών» (48’ Βιντιγκάλ, 57’ Σόουζα). Όσο περνούσε η ώρα ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερνε να απειλήσει, ενώ ο Ιδιάκεθ ολοκλήρωσε τις αλλαγές του από το 67’, καθώς αποχώρησαν τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ με πρόβλημα τραυματισμού.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ξανά, με τις δύο ομάδες να απειλούν ελάχιστα τους δύο τερματοφύλακες και τις δύο ομάδες να μένουν στην… λευκή ισοπαλία. Ο ΑΠΟΕΛ ήταν ελαφρώς καλύτερος και θα μπορούσε να πάρει τον αγώνα, ωστόσο η ΑΕΚ με σωστή αμυντική λειτουργία έκλεισε όλους τους χώρους προς την εστία του Τόνιο.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΠΟΕΛ (Τόμας Ντολ): Μπέλετς, Βούρος, Μερκής, Σάβιτς (67′ Άλεφ), Μιχαΐλοβιτς, Ιωάννου, Μάτιτς (85′ Αλωνεύτης), Σόουζα, Τάαμαρι (67′ Πάβλοβιτς), Βιντιγκάλ, Χαλένιους.

ΑΕΚ (Ιμανόλ Ιδιάκεθ): Τόνιο, Τέτε, Γκονθάλεθ, Τρουγιόλς (61′ Τάντι), Μοϊσόφ (67′ Ρουίθ), Ακοράν, Σάστρε, Σπόλιαριτς (55′ Χέφελ), Κάσες, Τρισκόφσκι, Γιάννου.

Σκόρερ: -/-

Κίτρινες: Μερκής, Μάτιτς, Βούρος / Σπόλιαριτς, Γκονθάλεθ, Τέτε, Σάστρε, Τρουγιόλς

Αποβολές: -/-

Διαιτητής:  Βασίλης Δημητρίου

Α’ Βοηθός:  Χαράλαμπος Χαραλάμπους

Β’ Βοηθός:  Κυριάκος Σωκράτους

4ος:  Χρυσοβαλάντης Θεουλή

Παρατηρητής Διαιτησίας:  Μάριος Τσαγγάρης

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ