aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: 22 χρόνια πίσω!

ΑΠΟΕΛ: 22 χρόνια πίσω!

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Ο ΑΠΟΕΛ «βουλιάζει» και δείχνει ανήμπορος να βάλει φρένο στον κατήφορο των τελευταίων έξι αγωνιστικών. Οι γαλαζοκίτρινοι δέχθηκαν από τον Ολυμπιακό την τέταρτη φετινή ήττα τους, αγνοούν την επιτυχία στα τελευταία έξι παιχνίδια εκ των οποίων στα πέντε δεν κατάφεραν να σκοράρουν!

Οι αρνητικές επιδόσεις για τον μόνιμο πρωταθλητή των τελευταίων χρόνων διαδέχονται η μία την άλλη και χρειάζεται να γυρίσουμε πολλά χρόνια πριν ώστε να εντοπίσουμε ανάλογα ανεπιτυχή αποτελέσματα του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα.

Τελευταία φορά που οι γαλαζοκίτρινοι κατέγραψαν έξι διαδοχικά παιχνίδια χωρίς να κερδίσουν ήταν τη σεζόν 1997-98 κατά την οποία τερμάτισαν στην 7η θέση της βαθμολογίας, τη χειρότερη των τελευταίων 50 χρόνων! Η ομάδα της πρωτεύουσας είχε μείνει χωρίς νίκη σε δέκα παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης: Ο ΑΠΟΕΛ σε κρίσιμο πλέον σημείο

Με 10 βαθμούς σε 10 αγώνες και μόλις έξι γκολ ενεργητικό οι γαλαζοκίτρινοι όχι μόνο δεν μπορούν να ονειρεύονται τίτλο πρωταθλήματος, αλλά πλέον είναι σε κίνδυνο η έξοδος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις- όπου αγωνίζεται ανελλιπώς από τη σεζόν 2002-03 και έπειτα- αν όχι η είσοδος στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Ποταμίτης: «Περιμένετε 1-2 πελλούς να βγουν μπροστά για να έρθουν μετά οι “μεσσίες”»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ