aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ ΑΠΟΕΛ σε κρίσιμο πλέον σημείο

Ο ΑΠΟΕΛ σε κρίσιμο πλέον σημείο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο ΑΠΟΕΛ δεν είχε ξεκινήσει καλά τη φετινή σεζόν, αλλά πλέον έπιασε… πάτο. Πραγματοποίησε άλλη μία απίστευτα κακή εμφάνιση, ηττήθηκε δικαίως από τον Ολυμπιακό (0-1), έμεινε για έκτη σερί αγωνιστική μακριά από τη νίκη και ασφαλώς, «κολλημένο» στον πυθμένα της βαθμολογίας. Αντί προς τα πάνω, άρχισε να βλέπει προς τα κάτω.

Δεν υπάρχουν πολλά να ειπωθούν. Μόνο οι φανέλες θύμιζαν ΑΠΟΕΛ άλλη μία αγωνιστική, με την ευθύνη για αυτήν την εικόνα να βαραίνει πάρα πολλούς. Ο Μικ Μακάρθι, παρέλαβε ένα προβληματικό σύνολο και δεν είναι μάγος για να αλλάξει τα πάντα. Ο Ιρλανδός δούλεψε πάρα πολύ, όμως δεν πέρασε βασικά στοιχεία της φιλοσοφίας του κατά την περίοδο της διακοπής, την ίδια ώρα που υπάρχουν εμφανείς ελλείψεις.

Ένας ΑΠΟΕΛ χωρίς ψυχή, πάθος, πείσμα, αποφασιστικότητα. Ένας ΑΠΟΕΛ… φλατ που κινείται εδώ και μήνες σε μία ευθεία γραμμή. Ένας ΑΠΟΕΛ που αρνείται να ξυπνήσει, σκορπώντας την απογοήτευση στον κόσμο του. Ένας ΑΠΟΕΛ που «σαπίζει» σιγά-σιγά, προκαλώντας έντονη ανησυχία σε πολλά επίπεδα. «Αυτός ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να πάει μακριά», παραδέχθηκε και ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται πραγματικά σε κρίσιμο σημείο. Ούτε τα πρώτα δείγματα με τον Μακάρθι βγάζουν μια θετικότητα, αν και είναι νωρίς. Το μεγάλο ερωτηματικό σε αυτή την κατάσταση είναι αν θα δουν οι φίλοι της ομάδας μια σεζόν πεταμένη στα σκουπίδια.
Από την 11η αγωνιστική δεν χάνεται κανένα πρωτάθλημα, πλην όμως αυτός ο ΑΠΟΕΛ δεν πείθει ότι μπορεί να επιστρέψει δυναμικά. Υστερεί σε κάτι πολύ σημαντικό: Στο «δέσιμο» του συνόλου και την παραγωγή ευκαιριών.

Διαβάστε επίσης: Πετεβίνος: «Δεν είναι μάγος. Αυτός ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να πάει μακριά»

Προλαβαίνει να παλέψει για τους εγχώριους τίτλους; Υπάρχει χρόνος για κάτι τέτοιο από τη στιγμή που ένα ολόκληρο καλοκαίρι πήγε στράφι; Οι απαντήσεις θα δοθούν στο πολύ άμεσο μέλλον…

Διαβάστε επίσης: Μακάρθι: «Ήρθα και πρέπει να δουλέψω με αυτούς που έχω»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ