aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑνώμαλη προσγείωση για τον ΑΠΟΕΛ (pics)

Ανώμαλη προσγείωση για τον ΑΠΟΕΛ (pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Νίκησε Ομόνοια, Ολυμπιακό και Ανόρθωση, αλλά το σερί του σταμάτησε στον Ερμή. Ο πολύ καλύτερος ΑΠΟΕΛ (25 τελικές έναντι 2 του αντιπάλου) δεν μπόρεσε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τη Λάρνακα, αφού «κόλλησε» στο 1-1 και έμεινε στο -2 από την κορυφή της βαθμολογίας, που βρίσκονται η ΑΕΚ και η ΑΕΛ.

Η ομάδα του Νίκου Παναγιώτου προηγήθηκε μόλις στο 9ο λεπτό με πολύ ωραίο γκολ του Μασίνουα, ο οποίος πέρασε την μπάλα πάνω από τον Βάτερμαν, αλλά από εκείνο το σημείο και μέχρι το φινάλε μόνο αμυνόταν!

Με κορυφαίο τον Νουρεντινόφσκι κρατούσε το υπέρ του σκορ, μέχρι το 78′ όταν ο Μπερτόλιο σκόραρε με κεφαλιά και ισοφάρισε για τον ΑΠΟΕΛ που πίεσε ασφυκτικά τον αντίπαλο του, έψαξε με μανία το γκολ της νίκης, ενώ διαμαρτυρήθηκε για χέρι του Ντε Βρίισε στις καθυστερήσεις.

Τελικά, το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε με τους γαλαζοκίτρινους να πέφτουν στην 3η θέση και στο -2 από την πρώτη, ενώ ο Ερμής ανέβηκε στην 6η θέση με 21. Την Τετάρτη ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει τη Νέα Σαλαμίνα και ο Ερμής την Αναγέννηση.

Ερμής (Νίκος Παναγιώτου): Νουρεντινόφσκι, Ψάλτης (56′ Χριστόφ), Μπενγκά, Σίργκι, Ντε Βρίισε, Μαϊσουράντζε (69′ Μαρτίνιουκ), Αρτάμπε, Λίλλης (71′ Ντα Σίλβα), Άλμπα, Ντε Μέλο, Μασίνουα.

ΑΠΟΕΛ (Τόμας Κρίστιανσεν): Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Καρλάο, Αστίθ, Αλεξάνδρου (61′ Βάντερ), Μοράις, Βινίσιους (76′ Ορλάντι), Μπερτόλιο, Γιαννιώτας (61′ Ντε Καμάργκο), Εφραίμ, Σωτηρίου.

Σκόρερ: Μασίνουα 9′ / Μπερτόλιο 78′

Κίτρινες: Αρτάμπε, Σίργκι (4η), Ντα Σίλβα, Ντε Βρίισε, Νουρεντινόφσκι / Μιλάνοφ, Μπερτόλιο(4η), Καρλάο

Αποβολές: –

Γήπεδο: «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Διαιτητής: Τράττου Λεόντιος

Α’ Βοηθός: Τζιωρτζής Όμηρος

Β’ Βοηθός: Σάββα Γεώργιος

4ος: Τοκκαρής Ιάκωβος

Παρατηρητής: Σκαπούλλης Χρίστος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ