aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑνεβαίνει... με 4Χ4 ο ΑΠΟΕΛ! (pics)

Ανεβαίνει… με 4Χ4 ο ΑΠΟΕΛ! (pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Σκαλί-σκαλί ανεβαίνει ο ΑΠΟΕΛ! Χωρίς να δυσκολευτεί καθόλου, νίκησε απόψε τον Ερμή με 0-4 στο ΓΣΖ, σε εξ αναβολής παιχνίδι από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες και ανέβηκε στην Τρίτη θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς (-6 από την πρώτη ΑΕΚ και έχει δύο παιχνίδια στο χέρι). Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ήταν καλύτερη από τους «φτεροπόδαρους», δεν επηρεάστηκε καθόλου από τις πολλές απουσίες και με τέσσερα γκολ με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, «καθάρισε» και αυτό το παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Έκλεισε τα μάτια σε πέναλτι του ΑΠΟΕΛ

Το σκορ άνοιξε στο 39ο λεπτό ο Ποτέ με μονοκόμματο σουτ εντός περιοχής, ο Αλωνεύτης με πλασέ σε κενή εστία στο 52ο πέτυχε το 0-2, στο 88ο λεπτό ο Λάγο σημείωσε το 0-3 και στο 89ο ο Αντωνίου με το κεφάλι το 0-4. Ο ΑΠΟΕΛ έφτιαξε και άλλες πολλές φάσεις για να… ξεχειλώσει το υπέρ του αποτέλεσμα, αλλά πότε η αστοχία και πότε η επιπολαιότητα των ποδοσφαιριστών του, δεν το επέτρεψαν. Από την άλλη, ο Ερμής προσπάθησε όσο μπορούσε, έβαλε κατά διάστημα δύσκολα στους γαλαζοκίτρινους, αλλά από τη στιγμή που έμεινε πίσω στο σκορ δεν μπόρεσε ποτέ να επιστρέψει.


Ερμής (Γκόραν Μιλόγεβιτς): Παναγή, Ψάλτης, Ιμερέκοφ, Ταραλίδης, Χριστοφή (70′ Αριστοτέλους), Τσίνα, Ζαχάρια, Μαρτίνιουκ, Πατσέκο, Κωνσταντίνου (59′ Σανδραβέλης), Αλεξίου (46′ Τσούμου).

ΑΠΟΕΛ (Γιώργος Δώνης): Παρασκευάς, Αντωνίου, Ρουέδα, Μερκής, Καρλάο, Λάγο, Μοράις, Βινίσιους, Εμπεσίλιο (78′ Μπερτόλιο), Αλωνεύτης (71′ Ορ), Ποτέ (71′ Ντε Καμάργκο).

Σκόρερ: 39′ Ποτέ, 52′ Αλωνεύτης, 88′ Λάγο, 89′ Αντωνίου

Κίτρινες: Τσίνα (3η), Ταραλίδης, Ιμερέκοφ (3η) / Μοράις (3η)

Αποβολές: –

Στάδιο: ΓΣΖ

Διαιτητής: Νεοφύτου Νεόφυτος

Α’ Βοηθός: Χαραλάμπους Χαράλαμπος

Β’ Βοηθός: Τζιωρτζής Ομηρος

4ος: Νικολαΐδης Χρίστος

Παρατηρητής Διαιτησίας: Γερασίμου Παναγιώτης


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ