aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑναβοσβήνει πλέον η ένδειξη πρόβλημα στον ΑΠΟΕΛ

Αναβοσβήνει πλέον η ένδειξη πρόβλημα στον ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ασφαλώς και εάν οι Στάθης Αλωνεύτης, Τόμι Ορ και Γιώργος Εφραίμ ήταν πανέτοιμοι θα έθεταν γερή υποψηφιότητα για να πάρουν φανέλα βασικού στο κυριακάτικο ντέρμπι με την Ομόνοια, αγωνιζόμενοι στα άκρα της επίθεσης. Δεν είναι όμως στις επιλογές του προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ, οπότε καλείται να ανακατέψει την τράπουλα, καταλήγοντας στις καλύτερες δυνατές λύσεις στις πτέρυγες.

Διαβάστε επίσης: Στις πέντε μεγάλες εκπλήξεις ο Σάλαϊ!

Θέσεις που η αλήθεια είναι πως η ομάδα της Λευκωσίας παρουσίασε πρόβλημα, ιδιαίτερα στα δεξιά. Ο Γκάγιας Ζαχίντ αγωνίστηκε πολλές φορές στα δεξί άκρο της επίθεσης, αλλά συνηθίζει να συγκλίνει προς το κέντρο, οπότε δεν αποτελεί κλασικό ακραίο επιθετικό. Ίδια τα δεδομένα για τον Λορένζο Εμπεσίλιο και για τον Ρόναλντ Σάλαϊ.

Διαβάστε επίσης: Το «μυστήριο» με τον Καρλάο

Για τον Γκιγιέρμε Ντελατόρε δεν είναι η φυσική του θέση στα άκρα και δυσκολεύεται. Υπάρχουν οι επιλογές των Μηνά Αντωνίου και Ανδρέα Μακρή, αλλά δεν έχουν αρκετά παιχνίδια στα πόδια τους. «Παίζει» το σενάριο να δούμε τον Εμίλιο Νσούε στο δεξιό άκρο και στο αντίστοιχο άκρο της άμυνας τον Βούρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ